counter

Jennifer Aniston: Έστειλε μήνυμα στον πρώην σύζυγό της δυο χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Jennifer Aniston: Έστειλε μήνυμα στον πρώην σύζυγό της δυο χρόνια μετά τον χωρισμό τους
Jennifer Aniston: Έστειλε μήνυμα στον πρώην σύζυγό της δυο χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Η Τζένιφερ Άνιστον αποφάσισε να μπει πριν λίγες μέρες στον κόσμο του instagram προκαλώντας «σεισμό» με αυτή της την κίνηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η διάσημη ηθοποιός, κατάφερε μέσα σε λίγες μόνο ώρες να αποκτήσει εκατομμύρια followers σπάζοντας κάθε ρεκόρ, ενώ η πρώτη της ανάρτηση, η οποία ήταν μια φωτογραφία με το καστ από τα «Φιλαράκια», έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 14 εκατομ. Like. Μάλιστα, το γεγονός των μαζικών follows στο Instagram της, προκάλεσε και μερικά τεχνικά προβλήματα με αποτέλεσμα κάποια από τα follow της να μην καταγραφούν.

Ένας από τους ακόλουθους της Τζένιφερ Άνιστον που την πάτησε, είναι και ο πρώην σύζυγός της, Τζάστιν Θερού.

Μπορεί οι δυο ηθοποιοί να έχουν χωρίσει εδώ και δυο χρόνια συνεχίζουν ωστόσο να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Ο Τζάστιν Θερού ήταν από τους πρώτους που την καλωσόρισαν στο Instagram, ακολουθώντας τον λογαριασμό της. Όμως, το «follow» του ήταν ανάμεσα σε εκείνα που δεν καταγράφηκαν ποτέ με αποτέλεσμα η Τζένιφερ Άνιστον να του κάνει παράπονα.

Όπως αποκάλυψε ο διάσημος ηθοποιός μιλώντας στο ΕΤ, η Τζένιφερ Άνιστον του έστειλε μήνυμα για να τον ρωτήσει γιατί δεν την ακολούθησε. «Βασικά μου έστειλε μήνυμα. Μου είπε, «Δεν μου έκανες follow», της λέω, «Φυσικά και σου έκανα!», και συνέχισε, «Όχι δεν με ακολούθησες»», αποκάλυψε ο 48χρονος ηθοποιός για την συνομιλία του με την Τζένιφερ Άνιστον.

«Συνειδητοποίησα πως ήμουν ένα από τα άτομα που την πάτησαν με την βλάβη στο Instagram. Είχα κάνει follow, σχολίασα…», πρόσθεσε ο Τζάστιν Θερού αναφερόμενος στο πρόβλημα που εμφάνισε το Instagram με τον νέο λογαριασμό της Τζένιφερ Άνιστον. Να θυμίσουμε μάλιστα, ότι η ηθοποιός, είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη για επειδή «χάλασε» το Instagram.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR