counter

Ξένια – GNTM: Έτσι σχολίασε την “πλεκτάνη” των αγοριών να την σαμποτάρουν

 Ξένια – GNTM: Έτσι σχολίασε την “πλεκτάνη” των αγοριών να την σαμποτάρουν
Ξένια – GNTM: Έτσι σχολίασε την “πλεκτάνη” των αγοριών να την σαμποτάρουν

Στην πρωινή εκπομπή του Star, "Στην Φωλιά των ΚουΚου" μίλησε ζωντανά την Τρίτη, η Ξένια Μοτσκαλίδου.

Η νεαρή κοπέλα ήταν αυτή που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM. Η Ξένια αναφέρθηκε στην εμπειρία της την δεύτερη φορά που μπήκε στο ριάλιτι μόδας του star, ενώ σχολίασε και την “πλεκτάνη” των αγοριών να την σαμποτάρουν.

«Είμαι πολύ καλά, χαίρομαι πολύ. Βγήκα σε μια φάση που έδειξα πράγματα, έδειξα αυτό που είμαι και είμαι πολύ χαρούμενη για την πορεία μου την δεύτερη φορά. Νιώθω πάρα πολύ καλά πραγματικά.

Δεν κρατάω τις κακές στιγμές ποτέ, λογικό ήταν είναι διαγωνισμός. Σε κάποιον έπρεπε να το κάνουν και ήμουν από τα άτομα που δεν είχα μείνει πολύ στο παιχνίδι. Δεν είχα δεθεί με τα παιδιά τόσο, άρα μου φαίνεται λογικό.

Ήμουν λίγο αμήχανη στη δοκιμασία της αποχώρησης. Είμαι η πιο κοντή μέσα στο παιχνίδι, αν έσκυβα θα έμοιαζα με minion. Με σκάλωσε. Αγχώθηκα σε αυτή τη φωτογράφιση. Ήξερα πόσο δυνατά ήταν τα υπόλοιπα παιδιά, δεν ήθελα να με επηρεάσει.  Ήταν πολύ ωραία εμπειρία αλλά ένιωθα μέσα μου ότι θέλουν να φύγω. Είδα ότι τα παιδιά προσπαθούσαν να φαίνονται ωραίοι, αλλά δεν είχα ιδέα τι γίνεται από πίσω μου.

Να πω την αλήθεια δεν περίμενα να ακούσω όσα άκουσα από τον Αιμιλιάνο. Ήταν λίγο άβολο για το πώς το ζούσαμε και τελικά τι σκεφτόταν», είπε μεταξύ άλλων η Ξένια.

Στη συνέχεια η ίδια δε δίστασε να σχολιάσει ξεχωριστά τον κάθε παίκτη που βρίσκεται στο GNTM.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα δήλωσε η Ξένια Μοτσκαλίδου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR