counter

Ξεκίνημα με Βασίλισσα Ελισάβετ και Βασίλισσα... της νύχτας για τον Φώτη και τη Μαρία (Δείτε φωτογραφίες)

Ξεκίνημα με Βασίλισσα Ελισάβετ και Βασίλισσα... της νύχτας για τον Φώτη και τη Μαρία (Δείτε φωτογραφίες)
Ξεκίνημα με Βασίλισσα Ελισάβετ και Βασίλισσα... της νύχτας για τον Φώτη και τη Μαρία (Δείτε φωτογραφίες)

Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 17:50 κάνουν πρεμιέρα ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου και μάλιστα με ελαφρώς "πειραγμένο" τίτλο στην εκπομπή τους, "Φ(ου)Μ(ου) Live". Για να αναγγείλλουν το ξεκίνημα της εκπομπής τους ετοίμασαν τρία ολοκαίνουργια τρέιλερ γεμάτα χιούμορ!

Στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Το κλασικό μαύρο βρετανικό ταξί σταματάει μπροστά στην πύλη, κατεβαίνει ο Ντάνιελ Κρεγκ, περπατάει στους διαδρόμους με το κόκκινο χαλί, τον ακολουθούν 2 σκυλάκια ράτσας και φτάνει στο ιδιαίτερο γραφείο της …μεγαλειοτάτης, ντυμένη με ταγέρ και καπέλο ροζ. Μόνο, που καθώς γυρίζει βλέπουμε τη Μαρία... Ο  Φώτης, σε χρέη μπάτλερ, με άκαμπτο ύφος, μεγάλη στολή και παράσημα.  Η Μαρία, αφού φυσάει ένα μπαλόνι, γίνεται η φωνή της τσιριχτή και λέει "Βρε…ο Μποντ.  Πέταξέ με στο ΦΜ Live, είμαι καλεσμένη" και ο Κρεγκ απαντά "Certainly your highness".

"Μοντέρνο ζευγάρι"

Ανοίγει το πλάνο και βλέπουμε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, με γκρίζα μαλλιά να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού του. Η Μαρία, προφανώς, με γκρίζα περούκα και παλιομοδίτικο χτένισμα, και ο Φώτης με πολλά γκρίζα μαλλιά  χωρίστρα και μπλε – κόκκινες τιράντες. Οι δυο τους ένα "μοντέρνο ζευγάρι" για το 1960.

Η "Βασίλισσα της νύχτας"

Παρακολουθούμε τη "γόησσα της Κινέττας" ή, κατά άλλους, τη "βασίλισσα της νύχτας", Ζωζώ Σαπουτζάκη, να τρέχει και να κάνει ναζάκια στον κήπο της βίλας της με το πλούσιο γκαζόν. Ο Φώτης και η Μαρία προσπαθούν να μιμηθούν τη χάρη και τα παιχνίδια της, τρέχουν, μισοκρύβονται πίσω από τους κορμούς των δέντρων, ξαπλώνουν στο γρασίδι. Η Ζωζώ, με το αμίμητο προσωπικό στυλ, τους απλώνει το χέρι. Ο Φώτης και η Μαρία το αρπάζουν αλλά αυτό, που τους μένει, είναι ένα χέρι κούκλας. Τα γυρίσματα για αυτό το τρέιλερ έγιναν στο Άλσος Βείκου.

Τα παραλειπόμενα

Για τους φιλόζωους:

- τα σκυλάκια, που κάνουν βόλτες στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ανήκουν στη βασίλισσα Ελισάβετ και είναι τα ουαλικά Corgi

- το σκυλάκι, που φαίνεται σε μια φωτογραφία με τον Φώτη, είναι ο πολυαγαπημένος του Φώντας (κυνηγετικό ιταλικό ράτσας Γκρέιχαουντ.) 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR