counter

Ξεκαθαρίζει τη σχέση του με την Κάτια Δανδουλάκη μετά την αποχώρηση και την… επιστροφή του στο θίασό της (video)

Ξεκαθαρίζει τη σχέση του με την Κάτια Δανδουλάκη μετά την αποχώρηση και την… επιστροφή του στο θίασό της (video)
Ξεκαθαρίζει τη σχέση του με την Κάτια Δανδουλάκη μετά την αποχώρηση και την… επιστροφή του στο θίασό της (video)

 Παύλος Χαϊκάλης - Κάτια Δανδουλάκη

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό με το μαγνητοφωνάκι στη Βουλή, αλλά και την επιστροφή του στο θίασο του «Να ζει κανείς ή να μη ζει», απ' όπου είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι.

O ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους της αποχώρησής του αλλά και της επιστροφής του. «Η Κάτια Δανδουλάκη είχε δίκιο που στεναχωρήθηκε με την αποχώρησή μου. Έφυγα επειδή αισθανόμουν πικραμμένος, όχι από την Κάτια, αλλά από άλλους παράγοντες. Αν αισθάνεσαι περίεργα και δεν μπορείς να συνεχίσεις σε μια δουλειά, καλό είναι φεύγεις. Διαφορετικά τα αποτελέσματα του να είσαι σε μια  δουλειά που δεν θες να υποστηρίξεις γιατί δεν αισθάνεσαι καλά, είναι χειρότερες. Εγώ επειδή δεν ήμουν καλά σ' αυτή τη δουλειά- όχι με τους συναδέλφους, αλλά εξαιτίας των προβλημάτων που υπήρχαν από πλευράς παραγωγής- είπα τέλος. Όταν έφυγε και η Κάτια από την παραγωγή και άρχισε να ξάχνετε τι θα κάνει, το έμαθα από ένα κοινό γνωστό και επέστρεψα. Δεν υπήρχε κάτι προσωπικό με την Κάτια ούτε με το θίασο. Με μεγάλη μου χαρά συνεχίζω τώρα.»

Δείτε το video

Το περιστατικό με το κασετοφωνάκι στη Βουλή

Ο ηθοποιός και βουλυετής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολίασε και την κίνησή του με το κασετοφωνάκι από το βήμα της Βουλής: «Όταν ο Πρόεδρος της Βουλής μου είπε ότι "εδώ δεν είναι θέατρο" του απάντησε: "Αν δεν είναι αυτό θέατρο, τότε ποιο είναι;”. Όταν έχεις κοροϊδέψει έναν ολόκληρο λαό, αυτό είναι το μεγαλύτερο θέατρο.Με την κίνηση αυτή ή θελα να δείξω, χωρίς βεβαίως, να προσβάλλω κανέναν, καθώς είμαι υπέρ των θεσμών, ότι κάποιοι άλλοι εμπαίζουν το θεσμό, παίζοντας με τις ζωές των ανθρώπων, λέγοντας ψέματα στο κοινοβούλιο, πηγαίνοντας αλλού τις συζητήσεις με τερτίπια […] Όταν βλέπεις όλο αυτό τον κόσμο που είναι σε απόγνωση, θολώνεις. Αισθάνθηκα την ανάγκη να ακουστούν εκείνες οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, χωρίς να θέλω να τον προσβάλλω. Αλλά δεν μπορείς να χτίζεις μια Ελλάδα πάνω σε ψέματα. Πρέπει να πούμε τις αλήθειες … Φορτίστικα και έκρινα ότι αντί να ανέβω και να κάνω μια κομψευόμενη ομιλιά, να υπενθυμίσω σε κάποιους ανθρώπους κάποια πράγματα… Η υπευνθύμιση δεν βλάπτει»

Δείτε το video

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR