counter

Jay Prodan: Ποιος είναι ο Μπαγκλαντεσιανός διαγωνιζόμενος του "Big Brother";

Jay Prodan: Ποιος είναι ο Μπαγκλαντεσιανός διαγωνιζόμενος του "Big Brother";
Jay Prodan: Ποιος είναι ο Μπαγκλαντεσιανός διαγωνιζόμενος του "Big Brother";

Το «Big Brother» επέστρεψε στους δέκτες μας μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια και ένας από τους διαγωνιζόμενους είναι και ο Jay Prodan.

Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα:

  • O Jay είναι 24 ετών
  • Κατάγεται από το Μπαγκλαντές.
  • Είναι ιδιοκτήτης ινδικού εστιατορίου.
  •  Έχει τρέλα με το Tik Tok.
  • Αγαπημένο του hobby… ο σχολιασμός στα social.
  • Βλέπει το Big Brother ως… επέκταση του hobby του.
  • Θεωρεί τις Ελληνίδες τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο!

Στο εισαγωγικό του βίντεο ο Jay είπε: «Ονομάζομαι Jay Prodan. Είμαι από το Μπαγκλαντές και έχω δικό μου Ινδικό εστιατόριο στο Γκάζι. Δεν είχα λεφτά, αλλά είχα εμπιστοσύνη από τους φίλους μου που μου δώσανε τα λεφτά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπορούσα να καταφέρω αυτό που ήθελα”.

Έχω ταξιδέψει σε πάρα πολλές χώρες στη ζωή μου αλλά προσωπική μου γνώμη είναι ότι οι πιο όμορφες κοπέλες του κόσμου είναι οι Ελληνίδες. Θέλω να μπω μέσα στο σπίτι του Big Brother γιατί θα είμαι ο πρώτος Μπαγκλαντεσιανός που θα μπει στην ελληνική τηλεόραση και θέλω να αλλάξω τη γνώμη που έχουν κάποιοι συγκεκριμένοι Έλληνες για τους ξένους. Στην Ελλάδα δεν είχα πολλά προβλήματα σε ρατσισμό, αλλά κάποιες στιγμές στη ζωή μου πέτυχα ένα χοντρό κομμάτι ρατσισμού που με κυνηγούσαν άνθρωποι να με χτυπήσουν. Ανεβάζω βιντεάκια μέσω social media που κάνω motivation, inspiration και μιλάω πολλές φορές για ρατσισμό γιατί αυτό που έχω τραβήξει εγώ δε θέλω να τραβήξουν τα άλλα παιδιά που είναι από άλλες χώρες.

Από τη στιγμή που θα μπω μέσα στο σπίτι του Big Brother μακάρι να μην πετύχω τέτοιους ανθρώπους που θα δείχνουν ρατσισμό προς εμένα αλλά άμα πετύχω, από την αρχή μέχρι το τέλος που θα είμαι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο θα του έχω αλλάξει τη γνώμη γιατί η αγάπη θα νικήσει τα πάντα».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR