counter

Ξαναχτυπά... Γιατί αρνείται να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ; Ποιο θεϊκό όραμα συνοδεύει τη γέννησή του;

Ξαναχτυπά... Γιατί αρνείται να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ; Ποιο θεϊκό όραμα συνοδεύει τη γέννησή του;
Ξαναχτυπά... Γιατί αρνείται να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ; Ποιο θεϊκό όραμα συνοδεύει τη γέννησή του;

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τον χαρακτηριστικό καυστικό του τρόπο έδωσε ο Νότης Σφακιανάκης στην εκπομπή «Μίλα» και την Τατιάνα Στεφανίδου. Ο τραγουδιστής μίλησε για την παγκόσμια πολιτική κατάσταση, τα δάνεια της Ελλάδας, την είσοδο της «Χρυσής Αυγής» στην Βουλή αλλά και την θέση που θα πρέπει για τον ίδιο να έχει η γυναίκα στην κοινωνία.

«Είμαστε προ των πυλών της παγκόσμιας δικτατορίας. Το 2003 είχα πει: «πρόβατα ξυπνάτε». Ήδη επιβάλλεται η δικτατορία. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφεντεύουν τις τύχες των υπολοίπων. Ικανοποιούνται με το να μας χειραγωγούν. Είναι σαδιστές. Είναι οι πάμπλουτοι, τους αρέσει να μας τυρρανούν. Ποτέ δεν είχαμε ανάπτυξη στην Ελλάδα, είχαμε κατάπτωση. Δεν θα έπρεπε να γίνουν οι Ολυμπιακοί. Είχαμε ψεύτικη ανάπτυξη. Τώρα έρχεται το τέλος. Θα είμαστε αναγκασμένοι να δίνουμε λογαριασμό στο ότι αναπνεύσαμε. Η Αμερική έχει το δικαίωμα να λέει τι θέλει να γίνει σε όλο τον κόσμο.

Δεν πληρώνω το  χαράτσι της ΔΕΗ, δεν πληρώνω κάτι που δεν οφείλω. Αυτό το κράτος της πλάκας έρχεται και σου ζητάει λεφτά. Δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται, ο Παπαδόπουλος μπροστά τους επί δικτατορίας, ήταν Ο άγιος. Θα πρέπει αυτό το χρέος που δεν υπάρχει να το εξαλείψουμε. Υπάρχει μόνο στους υπολογιστές. Υπάρχει ζήλια από τους Γερμανούς για την Ελλάδα και θέλουν να μας υποδουλώσουν.

Δεν με νοιάζουν οι πολιτικοί χώροι, δεν ανήκω πουθενά. Μας χρωστάνε οι Γερμανοί, πήραν τον χρυσό από την Ελλάδα και δεν μας δίνουν πίσω αυτά που έκλεψαν. Η Χρυσή Αυγή είναι απόφαση του λαού και πρέπει να την σέβεστε. Όπως κάνετε και με όλες τις υπόλοιπες πολιτικές παρατάξεις. Το πρόβλημα που θα υπάρξει στην Ελλάδα θα είναι από ανθρώπους που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα και βιάζουν την πατρίδα μου.

Το έχουν στήσει όλο αυτό με την ανάμιξη των λαών. Με προσβάλλει η εικόνα των αλλοδαπών στα φανάρια. Πιστεύω στην αναρχία με την κυριολεκτική έννοια. Δεν μου λέει τίποτα ο Τσίπρας. Ορθώνει το ανάστημα σ’ αυτούς που μας κλέβουν. Διαφωνώ με όλο τον αριστερό χώρο στο θέμα της ανάμιξης των λαών. Έχω υπάρξει μετανάστης και παράνομος εργαζόμενος.

Διανύουμε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Για πολλά χρόνια δώσαμε δύναμη σε ανθρώπους ανάξιους».

 

 

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, μίλησε για τις σχέσεις άνδρα- γυναίκας σήμερα και αποκάλυψε ένα όραμα που είδε ο παππούς του για τον ερχομό του στον κόσμο:

«Όλα τα αρσενικά ζώα είναι πολυγαμικά. Τα θηλυκά απλώς επιλέγουν τον πατέρα των παιδιών τους. Η μητέρα δεν πρέπει να εργάζεται, είναι ο διαπαιδαγωγητής, πρέπει να μεγαλώνει τα παιδιά. Ο πατέρας είναι ο χαμάλης. Ο παππούς μου είχε δει σε όραμα ότι η μητέρα μου ήταν έγκυος σε μένα. Μια μαυροφορεμένη γυναίκα του ζήτησε να με βαφτίσει Παναγιώτη, όπως κι έγινε. Η απώλεια του πατέρα μου λογω διαζυγίου των γονιών μου, μου προκάλεσε ανασφάλειες».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR