counter

Ξανά ζευγάρι με τον Ηλία Πανταζόπουλο;

Ξανά ζευγάρι με τον Ηλία Πανταζόπουλο;
Ξανά ζευγάρι με τον Ηλία Πανταζόπουλο;

Ρία Αντωνίου

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην κάμερα του Star μίλησε η Ρία Αντωνίου, κατά την άφιξή της στην Ελλάδα, τόσο για τα επαγγελματικά της σχέδια όσο και για τη σχέση της με τον Ηλία Πανταζόπουλο.

«Πίσω στην πατρίδα επιτέλους! Ήταν μια χρονιά πολύ ξεχωριστή για μένα, έζησα μια καινούρια εμπειρία στο ιταλικό show. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα» είπε το sexy μοντέλο που συμμετείχε στο ιταλικό «Dancing With The Stars». Για τα άμεσα σχέδιά της αποκάλυψε: «Θα μείνω στην Ελλάδα για όλο τον Ιούλιο και ίσως κάποιες μέρες τον Αύγουστο. Τέλη Αυγούστου έχω ραντεβού με το RAI για να συζητήσουμε για μία εκπομπή, αλλά και με κάποια άλλα κανάλια της Βόρειας Ιταλίας».

Ακόμα, η Ρία Αντωνίου δεν δίστασε να απαντήσει στις φήμες που τη θέλουν ξανά ζευγάρι στο πλευρό του Ηλία Πανταζόπουλου: «Ο Ηλίας πάντα ήταν μαζί μου. Με στήριζε και με στηρίζει, όπως έχω πει και παλαιότερα. Κάνω μία προσπάθεια να μην αναφέρομαι στα προσωπικά μου πια. Όλα καλά πάντως!».

Τέλος, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στην Ιταλία: «Υπήρχαν και κάποιες δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια του show, γιατί ήμουν μόνη μου σε μία χώρα, αλλά με τη στήριξη των δικών μου ανθρώπων το ξεπέρασα», ενώ παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί προτάσεις και από την ελληνική τηλεόραση: «Ναι, υπάρχουν κάποιες προτάσεις, αλλά δεν έχω κάνει ακόμα ραντεβού. Στην πορεία θα δούμε, άλλωστε το μισό καλοκαίρι εδώ θα είμαι και σίγουρα θα δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναπούμε».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR