counter

James Καφετζής - Survivor: 10+1 φωτογραφίες από την κούκλα σύντροφό του, Maxine

James Καφετζής - Survivor: 10+1 φωτογραφίες από την κούκλα σύντροφό του, Maxine
James Καφετζής - Survivor: 10+1 φωτογραφίες από την κούκλα σύντροφό του, Maxine

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor o James Καφετζής μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή. Ο 24χρονος παίκτης των Μπλε, πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επικοινωνίας εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιανό πως θέλει να κερδίσουν για να λάβει μήνυμα από την πρώην σύντροφό του, Maxine.

«Έχω ένα extra κίνητρο σήμερα, επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά, κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμα στο παιχνίδι, οπότε δεν το είχα προμελετήσει, οπότε θέλω πολύ να κερδίσουμε για να μπορέσω να ευχηθώ σε εκείνη και να το μεταφέρει στη γιαγιά της. Είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και μετά έμεινε ένα εξάμηνο. Μία πληροφορία – σοκ είναι ότι είναι πρώην μου. Πήγε να γίνει επανασύνδεση πριν μπω στο παιχνίδι και με πήρατε εδώ και έχει μείνει στη μέση… Αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει, θα το μάθουμε σήμερα. Εγώ θέλω! Έχω σοβαρό σκοπό», είπε ο James Καφετζής.

Τελικά οι Μπλε κέρδισαν το αγώνισμα της επικοινωνίας και ο James έλαβε το μήνυμα της πρώην συντρόφου του, Maxine, το οποίο τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο.

Ψάχνοντας τώρα στα social media, θα δούμε ότι η Maxine ακολουθεί τον James, εκείνος ωστόσο την έχει κάνει unfollow. Το FTHIS.GR βρήκε το προφίλ της Γερμανίδας καλλονής και σας παρουσιάζει 10+1 φωτογραφίες από τη ζωή της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR