counter

James Καφετζής: Αυτό είναι το ποσό που του ζητάει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο εξώδικο που έστειλε

Το «Just the 2 of Us» επέστρεψε στις οθόνες μας το βράδυ του Σαββάτου (25/09), με τον νέο κύκλο να κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιχείρησε να «μπλοκάρει» τη συμμετοχή του James Καφετζή στο σόου, στέλνοντας εξώδικο.

«Ισχύει, την Παρασκευή όταν ήμουν στην τελευταία πρόβα μου ήρθε το εξώδικο. Δε θέλω να το συζητήσω πολύ αυτό. Ήταν για ένα τεράστιο ποσό. Αν θέλω να συμμετέχω στο J2US ουσιαστικά αυτό είναι το πρόστιμο» είχε πει ο James Καφετζής χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Έλενα Πολυκάρπου, το εξώδικο έγινε αγωγή και ο Τούρκος παραγωγός ζητάει από τον πρώην παίκτη του «Survivor» το ποσό των 100.000 ευρώ. Παράλληλα η δημοσιογράφος είπε πως ο James Καφετζής είχε υπογράψει με την Acun Media συμβόλαιο τριών ετών και όχι έξι μηνών.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, ο James Καφετζής σχολίασε: «Το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Τρία χρόνια είναι ο όρος να μην μπαίνουμε σε άλλο ριάλιτι, αλλά το J2US είναι φιλανθρωπικό. Ίσως αυτό παίξει κάποιο ρόλο. Αποχώρησα νωρίτερα από το Survivor γιατί πήρε παράταση το παιχνίδι. Ήξερα ότι θα πάει μέχρι τον Μάιο. Είναι σα να είσαι σε ένα μαραθώνιο, να βλέπεις το τέλος και ξαφνικά να σου λένε να τρέξεις κι άλλα χιλιόμετρα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR