counter

J2US: Το Σάββατο θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλη την Ευρώπη

J2US: Το Σάββατο θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλη την Ευρώπη
J2US: Το Σάββατο θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλη την Ευρώπη

Tο αυριανό live του J2US έχει concept Eurovision, με τα ζευγάρια που έχουν παραμείνει να τραγουδούν και να χορεύουν επιτυχίες του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» το μουσικό σόου με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη θα... "ταξιδέψει" στην Ευρώπη!

Σύμφωνα με όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου, το oikotimes.co.uk που είναι ένα από τα πιο γνωστά site που ασχολείται με τη Eurovision θα μεταδώσει live το επεισόδιο του J2US και θα έχει και δημοσκόπηση από τους fans για το καλύτερο ζευγάρι. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι η ψηφοφορία στη συγκεκριμένη σελίδα θα γίνει αποκλειστικά από τους φανς του εξωτερικού και το αποτέλεσμα δεν θα επηρεάσει το διαγωνιστικό κομμάτι του J2US.

«Από τις 9 του βράδυ του Σαββάτου θα έχουμε ζωντανή μετάδοση και μια live δημοσκόπηση. Εκεί θα μπορούν οι φανς να μπουν και να ψηφίσουν μέχρι και τρία αγαπημένα ζευγάρια», είπε ο εκπρόσωπος του oikotimes.co.uk Φώτης Κωνσταντόπουλος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR