counter

J2US: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Snik – Η αναφορά του στον Παντελή Παντελίδη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

J2US: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Snik – Η αναφορά του στον Παντελή Παντελίδη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
J2US: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Snik – Η αναφορά του στον Παντελή Παντελίδη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Tην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε χθες βράδυ ο Snik στο Just the 2of Us ο οποίος μετά το act του ευχαρίστησε τον Νίκο Κοκλώνη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Μάλιστα ο παρουσιαστής τον θέλησε να μάθει τον λόγο για τον οποίο επιλέγει να μη δίνει συνεντεύξεις και να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση με τον ίδιο να απαντά με αρκετή δόση χιούμορ.

«Παίρνω πολλά μηνύματα για να πάω σε πολλές εκπομπές. Αν πήγαινα παντού δε θα ήμουν ο Snik the Hustla αλλά ο Snik the γλάστρα. Επιλέγω που θα πάω και που θα δώσω συνέντευξη. Κάποια στιγμή θα δώσω συνέντευξη όταν θα έχω να πω κάποια πράγματα. Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους… Αυτό που λένε ότι έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους κτλ αν δε ξέρεις κάποιον δεν ξέρεις τι είναι, οπότε καλό θα ήταν να σε γνωρίσουν πρώτα»

Στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή θέλησε να μάθει τη διαφορά τραπ με ραπ με τον ίδιο να της εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει δηλώνοντας μουσικός.

Ακόμη, ο Snik δήλωσε πως είναι fan του Παντελή Παντελίδη αποκαλύπτοντας πως ξεκίησε να ασχολείται με τη μουσική.

Η κουβέντα όμως δεν έμεινε εκεί αφού ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να μάθει αν τον ενοχλεί που τα media ασχολούνται με την προσωπική του ζωή.

«Άμα είσαι στο spotlight θα ασχοληθούν και τα Μέσα με αυτό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, Με μερικά γελάω κιόλας, είναι funny» είπε ενώ όταν ο Νίκος Κοκλωνης αναφέρθηκε στο σχόλιο που είχε κάνει στο Instagram και είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό, «έχω καλά τρώω καλά και έχω μου@@@@ γκόμενα» εξήγησε, «αυτό το βίντεο είχε γίνει πριν 1,5 χρόνο. Δεν ήμουν με την Ηλιάνα. Περσινά ξινά σταφύλια… Αν θέλετε μπορώ να κάνω part 2 τώρα που είμαι πιο fit και να πω ότι έχω πιο ωραία κοπέλα τώρα».

Στη συνέχεια όμως αναφέρθηκε ξανά στην αγαπημένη του λέγοντας, «Η Ηλιάνα είναι το νούμερο ένα για μένα σε αυτό που κάνει επειδή είναι το κορίτσι μου κιόλας και ξέρω  τι κάνει».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλα όσα είπε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR