counter

J2US: Η πρεμιέρα, το γύρισμα του τρέιλερ & οι αποκαλύψεις του Νίκου Κοκλώνη

J2US: Η πρεμιέρα, το γύρισμα του τρέιλερ & οι αποκαλύψεις του Νίκου Κοκλώνη
J2US: Η πρεμιέρα, το γύρισμα του τρέιλερ & οι αποκαλύψεις του Νίκου Κοκλώνη

Το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη επιστρέφει για 6η σεζόν και η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε στα γυρίσματα του τρέιλερ τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε ρεμπετάδικο στο κέντρο της Αθήνας.

Το μουσικό show επιστρέφει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20:00 και ο παρουσιαστής μαζί με τα μέλη τις κριτικής επιτροπής έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του Alpha.

"Mου έλειψε η επιτροπή μου, αυτή η οικογένεια του Just, μου λείψατε εσείς, το κανάλι. Πιστεύω ότι θα είναι από τα καλύτερα J2US που έχετε δει ως τώρα. Εκπλήξεις; Δώρα; Τραγούδι, χορός; Ζευγάρια; Δεν φαντάζεστε τι ετοιμάζουμε και φέτος. Θα κάνουμε και ένα μεγάλο δώρο που θα φτάσει μέχρι τον τελικό" είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Βίκυ Σταυροπούλου τόνισε «σας περιμένουμε για να παρτάρουμε παρέα, κάθε Σάββατο".

"Έχω χαρά που ξεκινάμε γιατί μου αρέσει πολύ αυτή η παρέα που έχουμε κάνει. Είναι σαν να μην σταμάτησε ποτέ το Just, είναι εδώ για 6η χρονιά. Δεν τα γνωρίζω τα ζευγάρια" σχολίασε η Δέσποινα Βανδή.

"Περνάω πάρα πολύ καλά στα γυρίσματα, είναι πολύ καλή η σχέση μου με τα παιδιά και τον Νίκο. Μου έλειψε", δήλωσε ο Σταμάτης Φασουλής.

"Πάλι με τον ίδιο ενθουσιασμό, με την ίδια αγωνία. Βέβαια μου έλειψε, ανυπομονώ να δω τον Νίκο και τους φίλους μου της κριτικής επιτροπής. Κάθε φορά για εμένα είναι και κάτι καινούριο. Με εντυπωσιάζουν τα ζευγάρια με ωραία φωνή ειδικά όταν δεν είναι του χώρου", είπε η Καίτη Γαρμπή.

Δείτε το βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR