counter

J2US: Εκτός διαγωνισμού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος

J2US: Εκτός διαγωνισμού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος
J2US: Εκτός διαγωνισμού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος

Ακόμη μια αποχώρηση σημειώθηκε χθες βράδυ από το J2US.

Το ζευγάρι που δε θα συνεχίσει την πορεία του στον διαγωνισμό είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χρήστος Ζώτος αφού συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία.

«Απελευθερώνουμε πια τους κριτές» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Είχα μια δύσκολη μαθήτρια αλλά περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Σας ευχαριστούμε που μας αναχθήκατε» ανέφερε με τη σειρά του ο Χρήστος Ζώτος.

Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε πάλι τον λόγο και ανέφερε, «Ωραίο ταξίδι. Μεγάλο τελικά. Είναι το 9ο Live. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που μας στήριξε όλο αυτό το διάστημα, εσάς για την υπομονή, την ακοή και όλα αυτά τα ωραία χαρίσματα, την ορχήστρα, τους δασκάλους μας, εσένα Νίκο, παραγωγέ, φίλε, παρουσιαστή..»

Αμέσως μετά τον λόγο πήραν οι κριτές με τη Βίκυ Σταυροπούλου να επισημαίνει,«Από κοντά είσαι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, με χιούμορ. Δούλεψες πολύ εδώ».

Ενώ ο Σταμάτης Φασουλής δήλωσε, «Όντως μου άλλαξες την εντύπωση που είχα για σένα και είδα ότι όταν δοκιμάζεις μερικά πράγματα και επιμένεις καταφέρνεις πράγματα που στην αρχή νόμιζα ότι είναι ακατόρθωτα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR