counter

Ιωάννης Απέργης: Τα πρώτα λόγια μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου του

Ιωάννης Απέργης: Τα πρώτα λόγια μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου του
Ιωάννης Απέργης: Τα πρώτα λόγια μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου του

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός ηθοποιός, Ιωάννης Απέργης, που την περσινή σεζόν έπαιζε στη σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει».

Η σύζυγός του, Κατερίνα Νικοδήμα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που θα πάρει το όνομα Ιάσωνας και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Ιωάννης Απέργης μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και στον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο, περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές με τον νεογέννητο γιο του.

Διαβάστε επίσης: Iωάννης Aπέργης: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά! Το όνομα που θα δώσει στο μωράκι του

«Την δεύτερη φορά τα ξέρεις πια όλα. Το άγχος όμως έξω από την αίθουσα τοκετού είναι για τη γυναίκα σου και το παιδάκι. Γενικά όταν το λούζω και του αλλάζω πάνες, τώρα πλέον το ξέρω. Εγώ έχω μεγαλώσει πολλά ανίψια. Τα έχω κρατήσει, τα έχω ταΐσει.

Ο Οδυσσέας μίλησε από πάρα πολύ μικρός. Είναι σχεδόν 2,5 και πλέον συζητάμε πράγματα. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος και κάθε φορά που του λέω ότι σε 2-3 μέρες έρχεται ο Ιάσωνας στο σπίτι, κάνει “ναι”» ανέφερε ο Ιωάννης Απέργης.

Όσον αφορά για το τηλεοπτικό του μέλλον, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Τηλεοπτικά έχω δώσει τα χέρια με τον κύριο Ρέππα και ετοιμάζουμε κάτι πάρα πολύ ωραίο. Δεν το κρύβει, απλά δεν μπορώ να πω παραπάνω. Είναι μία πάρα πολύ ωραία κωμωδία. Έχω διαβάσει τα πρώτα επεισόδια κι έτσι όπως άκουσα, είναι για all star ηθοποιούς. Νομίζω θα το δούμε από το β’ μισό της σεζόν».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR