counter

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το σοκ από τις απορρίψεις που δέχτηκε στην Αμερική

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το σοκ από τις απορρίψεις που δέχτηκε στην Αμερική
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το σοκ από τις απορρίψεις που δέχτηκε στην Αμερική

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Beaute μίλησε για την εμπειρία της στις Ηνωμένες Πολιτείες και αποκάλυψε τι την ζόρισε όταν μετακόμισε μόνιμα στην άλλη άκρη του κόσμου. Η ηθοποιός, που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για την παρουσίαση του Bake off Greece, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στις απορρίψεις που δέχτηκε όταν έψαχνε για δουλειά.

«Η εμπειρία της ζωής μου στη Νέα Υόρκη για οκτώ μήνες, και μετά η παραμονή μου στο Λος Άντζελες μου έχουν κάνει μεγάλο καλό. Μεγάλωσα. Είναι τόσο έντονη η πολιτισμικότητα και η πολυφωνία, καταγωγή, θρησκείες, αντιλήψεις… Το αγαπημένο μου είναι να ρωτώ για το backround των ανθρώπων που συναντώ. Από που έρχονται, πώς έφτασαν εκεί. Όλες αυτές τις πληροφορίες στην Αθήνα δεν θα μπορούσα να τις αποκτήσω σε πολλά χρόνια, όχι σε οκτώ μήνες που έζησα στη Νέα Υόρκη!

Θεατρικές παραστάσεις, τα μουσεία, ο κόσμος που είναι τόσο δραστήριος και κινητοποιημένος, που θέλει να αξιοποιήσει την κάθε μέρα – προφανώς γιατί δεν έχει άλλη επιλογή – σε διατηρούν σε εγρήγορση, ζεις στις εξελίξεις της εποχής. Έχω γνωρίσει πολλούς Έλληνες που δραστηριοποιούνται στον ακαδημαϊκό τομέα, επιστήμονες και βλέπεις ότι η εξέλιξη και οι προοπτικές είναι ασύλληπτες. Αν αξίζεις, αν δουλεύεις πραγματικά σκληρά, μπορεί να σου δώσουν πολύ περισσότερα από όσα έχεις ονειρευτεί.

Τι με ζόρισε εκεί; Νομίζω ζορίστηκα ολόκληρη. Είναι σοκ! Για μένα ήταν τεράστιο όνειρο το να βρίσκομαι εκεί, γι’ αυτό και δεν πήγα με συγκεκριμένες απαιτήσεις. Ήμουν προετοιμασμένη για τη δυσκολία και το αβέβαιο του πράγματος. Πολλές φορές, όμως, σοκάρεσαι και με την απόρριψη, το ότι θα πας στις ακροάσεις και δεν θα σου πάρουν… Αν το ζητούμενο μου ήταν η σταθερότητα, προφανώς δεν θα είχα πάει. Δεν ήταν όμως. Έχω μία άρνηση όταν συνειδητοποιώ ότι τα πράγματα στη ζωή μου τείνουν να γίνουν πολύ σταθερά. Νιώθω ότι κινδυνεύω να βουλιάξω», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR