counter

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η σχέση με τον Πάνο Βλάχο και ο γάμος

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η σχέση με τον Πάνο Βλάχο και ο γάμος
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η σχέση με τον Πάνο Βλάχο και ο γάμος

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που θα ήθελε κάθε ελληνίδα μάνα για τον γιο της. Όμορφη, ταλαντούχα και ισορροπημένη ξέρει τι θέλει και τι ζητάει από τα άτομα, με τα οποία συναναστρέφεται.

Η γοητευτική ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» και μίλησε για τη σχέση της με τον Πάνο Βλάχο, αλλά και τα σχέδια… γάμου. Σε ερώτηση αν η καθημερινή τριβή με τον σύντροφο της επί 24ωρου βάσεων βλάπτει τη σχέση, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απάντησε: «Θεωρώ ότι όσο περισσότερο χρόνο περνάς με τον σύντροφό σου, τόσο περισσότεροι συνδετικοί κρίκοι βρίσκονται και μπαίνει ο ένας στην καθημερινότητα του άλλου. Αρκεί να ξέρεις να το διαχειρίζεσαι κάθε φορά. Να περνάς καλά και να χαμογελάς!».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν φαντάζονταν από μικρή ηλικία τον γάμο της, το νυφικό και όλο αυτό το ροζ παραμύθι: «Όχι, όχι, καθόλου! Από πολύ μικρή σκεφτόμουν το τι δουλειά θέλω να κάνω. Όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω το πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, έναν συνοδοιπόρο. Αλλά ο γάμος δεν είναι κάτι που ονειρεύομαι, ούτε τα νυφικά… Και την οικογένεια την έχω στο μυαλό μου και θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή. Όχι όμως άμεσα…»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR