counter

Ιωάννα Τούνη: Το δώρο που πήρε στον εαυτό της

Ιωάννα Τούνη: Το δώρο που πήρε στον εαυτό της
Ιωάννα Τούνη: Το δώρο που πήρε στον εαυτό της

Τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη βρισκόταν στο επίκεντρο των συζητήσεων με αφορμή το revenge porn βίντεο της που λόγω της υπόθεσης της 24χρονης από την Θεσσαλονίκη ήρθε και πάλι στο προσκήνιο.

Η Ιωάννα τον τελευταίο καιρό έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα καθώς συγκατοικεί με τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Αν και η γνωστή influencer και επιχειρηματίας αγόρασε καινούργιο σπίτι στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην συμπρωτεύουσα επέλεξε να μείνει μόνιμα στην Αθήνα αλλά να επισκέπτεται συχνά την εταιρεία της και τους φίλους της.

Έτσι, αυτή τη φορά ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε πως περνά την μέρα της εκεί.

Μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη ανέβασε και ένα instagram story που δείχνει να έχει πάρει δώρο μία τεράστια ανθοδέσμη στον εαυτό της.

«Συμβουλή της μέρας: Μην περιμένει από κανέναν άλλο να σε κάνει χαρούμενο…Βρες τα με τον εαυτό σου.. Πρόσεχε σε.. Πάρε σου λουλούδια να σε αγαπάς» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram story της.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ιnstagram story της Ιωάννας Τούνη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR