counter

Ιωάννα Τούνη: Το δημόσιο μήνυμα για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει και την εξωτερική της εμφάνιση

Ιωάννα Τούνη: Το δημόσιο μήνυμα για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει και την εξωτερική της εμφάνιση
Ιωάννα Τούνη: Το δημόσιο μήνυμα για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει και την εξωτερική της εμφάνιση

Τους 300.000 followers έφτασε ο προσωπικός λογαριασμός της Ιωάννας Τούνη στο Instagram και η ξανθιά καλλονή θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της ακόλουθους, με μια φωτογραφία και ένα μακροσκελές μήνυμα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και πει στις κοπέλες που την ακολουθούν και θαυμάζουν τις φωτογραφίες της, νομίζοντας πως είναι τέλεια, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι το Instagram δεν είναι η αληθινή ζωή.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη:

ΑΠΟ ΔΩ Η ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ!
Έχουμε γίνει πια 300 χιλιάδες σε αυτό το προφίλ & δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσω....
Σκεφτόμουν τι να ανεβάσω, τι να γράψω, αν πρέπει να κάνω κάτι σε “celebration mood”, να φουσκώσω μπαλόνια κλπ.. να γιορτάσω την «ινσταγκραμική επιτυχία» μου. Ένιωσα την ανάγκη ωστόσο να κάνω κάτι πιο αληθινό... κάτι πιο «εγώ».
Τόσες νεαρές κοπέλες με ακολουθούν, με θαυμάζουν ή ακόμη με έχουν ως πρότυπο...
Θέλω να πω σε εσένα, που διαβάζεις αυτό το ποστ, πως η αληθινή ζωή δεν είναι το instagram!!!! Ό,τι βλέπεις εδω μέσα... αυτές οι -κατά τα άλλα- «τέλειες εικόνες» που σε κάνουν να θες να κλαις από τα νεύρα σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!
Φωτογραφίες περασμένες από δεκάδες φίλτρα και photoshop, βγαλμένες σε τέλεια locations, με ιδανικές συνθήκες και ένα σωρό αρώματα και μεταξωτές κορδέλες. Μ Π Ο Υ Ρ Δ Ε Σ ! Μην ψαρώνεις!!! Μην πιστεύεις ό,τι βλέπεις στα social media και στην τηλεόραση!
Οι εικόνες αυτές «φτιάχτηκαν για να αρέσουν»!
Είμαι απλά μια κοπέλα 25 χρονών. Δεν είμαι τέλεια! Ρουφάω την κοιλιά μου στις φωτογραφίες. Φοράω σουτιέν με ενίσχυση και τραβάω τέρμα τις τιράντες. Έχω κυτταρίτιδα. Βγάζω σπυράκια όταν περιμένω να αδιαθετήσω. Κυκλοφορώ άβαφη σαν το λέσι 6/7, γιατί τρέχω όλη μέρα... ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΩ!
Και αν έχω να πω κάτι σε κάθε έναν από εσάς, είναι αυτό : «ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ»!
Οι ατέλειες μας, είναι που μας κάνουν ξεχωριστούς...
Για αυτές μας λατρεύουν οι φίλοι μας, για αυτές μας ερωτεύεται ο σύντροφος μας... για αυτές πρέπει να είσαι περήφανος!!!
Την επόμενη φορά που θα δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, θέλω να το κάνεις με πολλή αγάπη, όπως ποτέ άλλοτε... γιατί σου αξίζει ❤️
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Είστε μοναδικοί & υπέροχοι!

H αναρτηση της Ιωαννας Τουνη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR