counter

Ιωάννα Τούνη: Τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον ερχομό του γιου της

Ιωάννα Τούνη: Τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον ερχομό του γιου της
Ιωάννα Τούνη: Τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον ερχομό του γιου της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί του Σαββάτου 22/04 βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη. Η influencer παραχώρησε στη Σίσσυ Χρηστίδου μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα ζωή με το μωράκι της, τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη, αλλά και για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Δείτε επίσης -  Ιωάννα Τούνη: Ένας χρόνος από τον θάνατο της μητέρας της! "Ελπίζω να είσαι περήφανη για το νουνίτο και εμένα"

Ιωάννα Τούνη – Όσα είπε για τον γιο της και τη νέα της ζωή ως μαμά

«Πήγαμε στο Κάιρο με το μωρό μας, με τις ευλογίες του παιδιάτρου. Μας είπε να προσέχουμε και να είναι καθαρά όλα. Το μωρό θηλάζει αποκλειστικά, οπότε δεν είχαμε θέμα με αποστειρώσεις… Είναι σοβαρός κουτσομπολάκος, θέλει να τα βλέπει όλα. Αν έχει περατζάδα, το μωρό είναι υπερχαρούμενο. Δεν ξέρω αν φταίει που το έμαθα έτσι ή αν γεννήθηκε σουρτούκι. Σπίτι δεν κάθεται στα αυγουλάκια του!», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη και συνέχισε:

«Τώρα είμαι Αθήνα. Τους πρώτους δυο μήνες δεν ήμουν σε θέση με την καισαρική να πηγαινοέρχομαι Θεσσαλονίκη. Πλέον πηγαινοέρχομαι κανονικά, γιατί έχουμε την εταιρεία με τα ρούχα. Κάθε εβδομάδα – 10 ημέρες πηγαίνω πάνω για 4 ημέρες. Η βάση θα είναι εδώ, γιατί εδώ είναι ο μπαμπάς μας».

Όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον ερχομό του γιου της ανέφερε: «Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν οι ορμόνες μου σίγουρα και ο  Δημήτρης θα σου πει ότι γίνεται ένα μικρό πάρτι. Μπορείς ως έναν βαθμό να έχεις τη ζωή που είχες και πριν, εμένα με βοηθάει και η δουλειά μου γιατί είναι δική μου δουλειά. Μπορώ να παίρνω το μωράκι μαζί μου. Βέβαια δεν έχω και κάποιον να μου το κρατάει, γιατί η μητέρα του Δημήτρη μένει στην Πάτρα και την δικιά μου τη μαμά την έχω χάσει πρόσφατα. Το μωρό είναι όλη μέρα το κολλητάρι μου πραγματικά».

Τέλος όσον αφορά τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε: «Έχω ψηλοεπανέλθει ως ένα βαθμό. Είχα πάρει 15 κιλά στην εγκυμοσύνη μου έχουν μείνει τα 4-5. Όλα καλά, ελεγχόμενα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR