counter

Ιωάννα Τούνη: Πόσους followers έχασε μετά την προκλητική της ανάρτηση για τους Παξούς;

Ιωάννα Τούνη: Πόσους followers έχασε μετά την προκλητική της ανάρτηση για τους Παξούς;
Ιωάννα Τούνη: Πόσους followers έχασε μετά την προκλητική της ανάρτηση για τους Παξούς;

Σφοδρές αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η Ιωάννα Τούνη, η οποία την Κυριακή με ένα στόρι στο Instagram εξέφρασε την δυσαρέσκειά της που δεν βρήκε το μεσημέρι στους Παξούς ανοιχτό εστιατόριο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα... Και είναι high season 1 Αυγούστου! Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί... Τσπ, από ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούν αυτή την ώρα και φάγαμε».

Χρήστης του Twitter ανέφερε πως οι Παξοί τα μεσημέρια είναι άδειοι, επειδή οι τουρίστες πηγαίνουν με τα σκάφη μονοήμερες στους Αντίπαξους και γυρίζουν το απόγευμα στο νησί. Επομένως, τα εστιατόρια στους Παξούς ανοίγουν τα απογεύματα. Την ίδια στιγμή είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες, λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα, τα μαγαζιά να ανοίγουν πιο αργά για να προφυλαχθούν οι εργαζόμενοι.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο με τους χρήστες του Twitter να της υπενθυμίζουν ότι λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα είναι αδύνατο οι εργαζόμενοι να δουλεύουν τις μεσημεριανές ώρες.

Ήδη μάλιστα η Ιωάννα Τούνη έχει χάσει followers μετά από την προκλητική της τοποθέτηση, καθώς από 800.000 που την ακολουθούσαν, πλέον την ακολουθούν 798.000. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR