counter

Ιωάννα Τούνη: "Ορμονικά αυτή τη στιγμή περνάω κλιμακτήριο"

Ιωάννα Τούνη: "Ορμονικά αυτή τη στιγμή περνάω κλιμακτήριο"
Ιωάννα Τούνη: "Ορμονικά αυτή τη στιγμή περνάω κλιμακτήριο"

Πέντε μηνών έγινε σήμερα ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου και η influencer μοιράστηκε στο Instagram κάποια βίντεο και μίλησε για την απόφασή της να αποθηλάσει.

Όπως είπε η Ιωάννα Τούνη μετά την εγκυμοσύνη αντιμετωπίζει κάποιες ορμονικές διαταραχές, οι οποίες τις προκαλούν μεγάλη κατακράτηση υγρών και για αυτό δυσκολεύεται να χάσει κιλά.

Δείτε επίσης -  Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε πως προέκυψε το όνομα "Νουνίτο" που φωνάζει τον γιο της

Ιωάννα Τούνη – Οι ορμονικές διαταραχές που αντιμετωπίζει μετά την εγκυμοσύνη

"Πήγαμε στον παιδίατρο το πρωί. Το νουνίτο σήμερα είναι πέντε μηνών και πες μου λιγάκι έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχουν περάσει πέντε μήνες; Έχουν περάσει εννιά μήνες με την κοιλούμπα και άλλοι πέντε που το μωρό έχει γίνει παιδάκι πια! Και μάλιστα είπα στο γιατρό ότι σιγά-σιγά θέλω να αποθηλάσω! Τώρα θα σας τα πω όλα, μη νομίζετε.

Εγώ αυτή τη στιγμή θηλάζω αποκλειστικά δηλαδή το μωρό πίνει μόνο γάλα. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν κοιμάμαι τα βράδια, το μωρό ξυπνάει 6 - 8 φορές κάθε βράδυ, μέσα στη μέρα συνέχεια! Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, τα νεύρα μου είναι έτσι και είπα στο γιατρό ότι θέλω σιγά-σιγά να αποθηλάσω.

Η γυναικολόγος μου με είχε συμβουλέψει να αντικαταστήσω κάποια γεύματα ενδεχομένως με σκόνη ή με κάποιο άλλο γάλα, γιατί τα οιστρογόνα μου είναι στο μηδέν, πράγμα που σημαίνει ότι ορμονικά αυτή τη στιγμή περνάω κλιμακτήριο.

Δεν είναι κάτι πολύ ανησυχητικό, είναι κάτι που σε κάποιες εγκύους συμβαίνει, σε κάποιες δε συμβαίνει. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω περίοδο γι’ αυτό το λόγο είμαι πάρα πολύ πρησμένη. Θα μου πεις μια χαρά είσαι, ναι μια χαρά είμαι αλλά για τα δεδομένα μου είναι πάρα πολύ πρησμένη, έχω πάρα πολύ κατακράτηση. Για να καταλάβεις πως βλέπεις τις γυναίκες που πηγαίνουν στο survivor και είναι αδύνατες και φουσκώνουν, γιατί οι ορμόνες είναι έτσι… Αυτό το πράγμα έχω εγώ τώρα.

Είχα κάνει Κέτο για μία βδομάδα και έχασα μόνο 1 kg και αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχω πάρα πολύ λίπος, έχω πάρα πολύ κατακράτηση. Κανονικά με την Κέτο πρέπει να χάσεις σίγουρα 2-3 κιλά μέσα σε μία βδομάδα, οπότε ξενέρωσα τη ζωή μου και λέω δεν κάνω καμιά διατροφή. Τώρα ψιλοτρώω σωστά, θα τρώω και τα γλυκάκια μου, που πεθαίνω", είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη στα βίντεο που ανέβασε.

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από το Instagram της Ιωάννας Τούνη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR