counter

Ιωάννα Τούνη: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της - "Κάνω πάλι εμετό"

Η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος και μοιράζεται καθημερινά τα όσα βιώνει με τους διαδικτυακούς της ακολούθους. Τις τελευταίες μέρες η ίδια δε βγαίνει πολύ από το σπίτι της, ακολουθώντας παράλληλα πιστά τις οδηγίες της γυναικολόγου της.

Η Ιωάννα Τούνη έχει μία δύσκολη εγκυμοσύνη, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, καθώς νιώθει συνεχώς άρρωστη και πως οι ορμόνες της…. κάνουν πάρτι!

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ζηλεύω» είχε πει η Ιωάννα Τούνη, ενώ πριν λίγες μέρες είχε ανεβάσει ένα βίντεο όπου έκλαιγε με λυγμούς.

Την πρωί της Τρίτης η Ιωάννα Τούνη με νέα της ανάρτηση, αποκάλυψε στους followers της ότι παρότι τρώει εδώ και μέρες μόνο φρυγανιές και λαπά, δεν έχει σταματήσει να κάνει εμετούς, ενώ το στομάχι της συνεχίζει να είναι χάλια.

«Καλημέρα, κάθομαι σπίτι και τρώω φρυγανιές και λαπά εδώ και κάποιες μέρες, γιατί το στομάχι μου είναι χάλια. Απλά καταλήγω στο ότι ποιο είναι το νόημα να τρώω φρυγανιές και λαπά και να κάνω πάλι εμετό; Και να έχω ένα τσουρέκι με σοκολάτα που με περιμένει εκεί πέρα και μπορώ να το ζεστάνω λίγο στον φούρνο μικροκυμάτων και να το φάω! Κι ας το κάνω ρε παιδί μου και αυτό εμετό. Αλλά τουλάχιστον θα το έχω φάει» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR