counter

Ιωάννα Τούνη: Ο λόγος που γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της, Πάρη, δυο ημέρες νωρίτερα

Ιωάννα Τούνη:  Ο λόγος που γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της, Πάρη, δυο ημέρες νωρίτερα
Ιωάννα Τούνη: Ο λόγος που γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της, Πάρη, δυο ημέρες νωρίτερα

Μπορεί ο γιος της Ιωάννας Τούνη, Πάρης, να έχει γενέθλια στις 9/01, ωστόσο χθες ανήμερα της γιορτής της μαμάς του έσβησε τα πρώτα του κεράκια.

Η influencer το βράδυ της Δευτέρας κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και αποκάλυψε πως αυτό δεν ήταν το επίσημο πάρτι γενεθλίων του μικρού Πάρη, αλλά αύριο θα γίνει ένα μεγάλο παιδικό πάρτι στο σπίτι της στην Αθήνα.

Η Ιωάννα Τούνη ανέφερε επίσης πως το πάρτι στη Θεσσαλονίκη έγινε καθώς δεν θα μπορέσουν όλοι οι φίλοι της κνα έρθουν στην Αθήνα για τα πρώτα γενέθλια του γιου της.

Διαβάστε επίσης! Ιωάννα Τούνη: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της, Πάρη

«Γιόρταζα και ευχαριστώ πάρα πολλά για τα μηνύματα. Το μωρό μου όμως δεν είχε γενέθλια. Αύριο  γίνεται ενός έτους ο Πάρης, οπότε κάναμε το προεόρτιό του Θεσσαλονίκη για να είναι και οι φίλοι μου και οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί σαφώς δεν μπορούν να κατέβουν όλοι Αθήνα. Αύριο που είναι τα γενέθλιά του θα κάνουμε παιδικό πάρτι εδώ στο σπίτι. Δεν ξέρω πως θα πάει αυτό. Είναι η πρώτη φορά που όχι απλά θα κάνω παιδικό πάρτι, αλλά που θα πάω σε παιδικό πάρτι. Δεν ξέρω», είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που κοινοποίησε.   

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR