counter

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα στο νέο βίντεο που ανέβασε μετά τον θάνατο της μητέρας της - “Θα πενθήσω όπως θέλω”

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα στο νέο βίντεο που ανέβασε μετά τον θάνατο της μητέρας της - “Θα πενθήσω όπως θέλω”
Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα στο νέο βίντεο που ανέβασε μετά τον θάνατο της μητέρας της - “Θα πενθήσω όπως θέλω”

Δύσκολες ήταν τελευταίες ημέρες για την Ιωάννα Τούνη καθώς έχασε την πολυαγαπημένη μητέρα της μετά την μάχη της με τον καρκίνο.

 Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας δεν είχε κάνει στα socila media για μέρες κάποια ανάρτηση για το δυσάρεστο γεγονός.

Το απόγευμα της Τετάρτης 27 Απριλίου όμως θέλησε να ανάρτησει μία τρυφερή φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με την μητέρα της που την έχει αγκαλιά συνοδεύοντάς την με ένα συγκινητικό κείμενο.

Λίγο αργότερα η Ιωάννα Τούνη ανέβασε κάποια stories στο Instagram που απαντούσε δημόσια σε εκείνους που "βιάστηκαν'' να την κατηγορήσουν για το πένθος της.

Να θυμίσουμε ότι η influencer επισκέφθηκε τις ημέρες του Πάσχα την Ναυπακτο με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου προκειμένου να περάσει εκεί τις Άγιες ημέρες κάτι που δημιούργησε έκρηξη σχολίων από τους χρήστες τους διαδικτύου που αμφισβήτησαν τον πόνο που νιώθει για τον χαμό της μητέρας της.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε σε κλάματα καθώς ήταν έντονα ψυχολογικά φορτισμένη ενώ παράλληλα εξήγησε ότι είναι επιλογή της να πενθήσει με τον τρόπο που επιθυμεί και όπως θα ήθελε η μητέρα της να την βλέπει.

Ιωάννα Τούνη - Ξέσπασε σε κλάματα στο νέο βίντεο που ανέβασε μετά τον θάνατο της μητέρας της – Τι έλεγε;

«Ας πενθήσει ο καθένας όπως θέλει και όπως νιώθει. Εγώ αυτό που έχω να πω σαν Ιωάννα και αυτό που σκέφτομαι εγώ για μένα είναι ότι το μόνο που θα θέλε η μαμά μου για μένα θα ήταν να με βλέπει χαρούμενη, να με βλέπει να κάνω πράγματα, να εξελίσσομαι, να βγαίνω έξω, να έχω τους ανθρώπους μου δίπλα μου, να μην τους απομακρύνω, να μην κάθομαι να κλαίω μέσα στο σπίτι... Δεν θέλει καμία μαμά κάτι τέτοιο για το παιδί της και η δικιά μου δεν θα ήθελε σίγουρα κάτι τέτοιο. Αυτές τις μέρες μετά την κηδεία της μαμάς μου που έγινε στις Σέρρες ήμουνα με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη αυθημερόν στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια. Αλήθεια, δεν το καταλαβαίνω...» έλεγε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη μη μπορώντας να συγκατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε επίσης - Δημήτρης Αλεξάνδρου: To ιδιαίτερο σχόλιο στην ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τον θάνατο της μητέρας της – “Είδα τι μαμά έχεις…”

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο:

Πηγή βίντεο instagram @jtouni 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR