counter

Ιωάννα Τούνη: Ξεκαθαρίζει τι ακριβώς εννοούσε με τη δήλωσή της: "Οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ"

Ιωάννα Τούνη: Ξεκαθαρίζει τι ακριβώς εννοούσε με τη δήλωσή της: "Οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ"
Ιωάννα Τούνη: Ξεκαθαρίζει τι ακριβώς εννοούσε με τη δήλωσή της: "Οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ"

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η Ιωάννα Τούνη, με αφορμή τις δηλώσεις της στην εφημερίδα «On time».

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αναφέρθηκε στο βοήθημα των 800 ευρώ λόγω κορονοϊού.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο. Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Πριν από λίγες ώρες, η Ιωάννα θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με τη δήλωση: “Τα 800 ευρώ τα χαίρονται οι τεμπέληδες”.

Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε μερικά βίντεο στα οποία έλεγε: «Δεν αποκάλεσα ποτέ τεμπέληδες τους ανθρώπους που εργάζονται, οι οποίοι τέθηκαν σε αναστολή υποχρεωτικά από το κράτος και παίρνουν αναγκαστικά το επίδομα των 800 ευρώ. Υπάρχει όμως και μια τεράστια μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι όχι απλά βολεύονται αλλά χαίρονται και με όλη αυτή την τραγική κατάσταση. Και κάθονται σπίτι και πληρώνονται και εύχονται να κρατήσει κι άλλους μήνες η καραντίνα. Βέβαια αυτό που δεν καταλαβαίνουν ακόμα είναι ότι σε δύο, τρεις, πέντε μήνες θέλουν επιτέλους να επιστρέψουν στη δουλειά τους, μπορεί η επιχείρηση που δούλευαν να έχει χρεωκοπήσει και να μην υπάρχει πια, οπότε εκεί θα αντιληφθούν ότι τα 800 ευρώ που τόσο πολύ χαίρονταν που έπαιρναν δεν έχουν καθόλου απολύτως αξία. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν θα χαρακτήριζα ποτέ τεμπέλη έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει τεθεί αναγκαστικά σε αναστολή και θέλει να πάει στη δουλειά του και δεν μπορεί. Υπάρχει η μερίδα των ανθρώπων που δεν θέλουν να δουλέψουν και θέλουν να κάθονται και να πληρώνονται…».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR