counter

Ιωάννα Τούνη: Επέστρεψε στο Instagram – Η αποκάλυψη για την υγεία της

Ιωάννα Τούνη: Επέστρεψε στο Instagram – Η αποκάλυψη για την υγεία της
Ιωάννα Τούνη: Επέστρεψε στο Instagram – Η αποκάλυψη για την υγεία της

Από τα social media απέχει τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη, μετά τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ωστόσο, οι φήμες αυτές διαψεύστηκαν, καθώς η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλέξανδρου βρεθήκαν μαζί στο πάρτι γενέθλιών της Δήμητρας Αλεξανδράκη και απαθανατίστηκαν σε τρυφερά στιγμιότυπα.

Δείτε επίσης -  Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξανά μαζί μετά τις φήμες χωρισμού - Τα τρυφερά ενσταντανέ στα γενέθλια της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η Ιωάννα Τούνη συνέχισε να είναι απούσα από το Instagram, αλλά το μεσημέρι της Παρασκευής επέστρεψε και αποκάλυψε πως δεν πολύ καλά με την υγεία της.

«Γεια σας κουτσούνια μου! Τι κάνετε; Σας έλειψε λίγο; Εμένα μου λείψατε, να ξέρετε. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα και είπα να πω μια καλησπέρα. Γενικά ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω. Δεν παθαίνω τίποτα. Μην ανησυχείτε, όλα καλά. Είμαι βέβαια στον καναπέ και στο κρεβάτι. Η κατάσταση είναι αυτή εδώ όλες αυτές τις ημέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί», είπε η Ιωάννα Τούνη.  

Θυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την γνωστή influencer να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. 

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Instagram της Ιωάννας Τούνη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR