counter

Ιωάννα Τούνη: Έκανε την πρώτη της βραδινή έξοδο χωρίς τον γιο της - "Έχω άγχος"

Ιωάννα Τούνη: Έκανε την πρώτη της βραδινή έξοδο χωρίς τον γιο της - "Έχω άγχος"
Ιωάννα Τούνη: Έκανε την πρώτη της βραδινή έξοδο χωρίς τον γιο της - "Έχω άγχος"

Η Ιωάννα Τούνη το βράδυ του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε την πρώτη της βραδινή έξοδο μετά τη γέννηση του γιου της.

Συγκεκριμένα, η ίδια βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης ώστε να γιορτάσει τα γενέθλια της κολλητής της φίλης και συνεργάτιδάς της, Στέλλας Πάσσαρη.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την έξοδό της, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματά της.

Δείτε επίσης! Ιωάννα Τούνη: Η επίσκεψη από την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τα δώρα που πήρε στον γιο της

Η βραδινή έξοδος της Ιωάννας Τούνη

«Έβγαλα γαλατάκι με το θήλαστρο και άφησα πρώτη φορά τον μπέμπη μου μετά από 8,5 μήνες για να πάω στα γενέθλια της κολλητής μου. Έχω άγχος. Το μωρό είναι με τη θεία μου στο σπίτι», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Τούνη στο πρώτο βίντεο που πόσταρε και είπε: «Πάω μπουζούκια και νιώθω σχεδόν ότι έχω κάνει κάτι παράνομο, εγκληματικό».

«Το λες και πολιτισμικό σοκ μετά από τόσο καιρό που έχω να βγω. Με ρώτησε ο σερβιτόρος τι θέλω και προσπαθούσα να θυμηθώ τι ποτό έπινα», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στο σπίτι της από την έξοδό της τις πρώτες πρωινές ώρες και ενημερώθηκε αμέσως από τη θεία της για τον γιο της: «Μόλις γύρισα σπίτι και το μωρό κοιμάται ακόμη. Μου είπε η θεία μου ότι ξύπνησε δύο φορές για αγκαλίτσα».

Δείτε τα στιγμιότυπα που ακολουθούν.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @j.touni

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR