counter

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένουν

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένουν
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένουν

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, καθώς όπως ανακοίνωσε πριν από περίπου 20 ημέρες, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Η influencer βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της κύησης και ταλαιπωρείται από εμετούς και ζαλάδες, γι’ αυτό και αποφεύγει να βγαίνει έξω. Μένει μέσα, όσο μπορεί και ξεκουράζεται, προσπαθώντας να μην ταλαιπωρείται, ενώ στο πλευρό της είναι φυσικά ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Και ενώ το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ακόμη για το φύλο του μωρού που περιμένει, φαίνεται πως η αποκάλυψη έγινε από τη Soula Glamorous, που όταν ρωτήθηκε από follower, έγραψε πως το μωρό θα είναι μάλλον κοριτσάκι.

Θυμίζουμε πως όταν η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, σε διάλογο που είχε με τη Soula Glamorous την είχε ευχαριστήσει δημόσια, καθώς, όπως έγραψε, γνώριζε πρώτη για την εγκυμοσύνη της και δεν το επιβεβαίωσε δημόσια.

«Σε ευχαριστώ που ενώ το ήξερες πρώτη δεν το επιβεβαίωσες ποτέ, επειδή σεβάστηκες αυτό που ήθελα κολλητή», είχε σχολιάσει η Ιωάννα Τούνη, με τη Soula Glamorous να της απαντά από την πλευρά της: «Δεν το σεβάστηκαν άλλες όμως, όπως είδες. Με το καλό περιμένουμε να μάθουμε και φύλο».

Παράλληλα πριν από λίγες μέρες και ο κολλητός της Ιωάννας Τούνη φάνηκε να αποκαλύπτει, κατά λάθος, πως το μωρό που περιμένει η influencer είναι κοριτσάκι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR