counter

Ιωάννα Τούνη: Δάκρυσε μιλώντας για την μητέρα της! "Είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου μου έστειλε τον Νουνίτο"

Ιωάννα Τούνη: Δάκρυσε μιλώντας για την μητέρα της! "Είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου μου έστειλε τον Νουνίτο"
Ιωάννα Τούνη: Δάκρυσε μιλώντας για την μητέρα της! "Είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου μου έστειλε τον Νουνίτο"

H Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube και αναφέρθηκε στις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό του γιο της.

Η διάσημη influencer απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων ενώ μιλώντας για την μαμά της που έχει φύγει από την ζωή «λύγισε».

Όσα είπε η Ιωάννα Τούνη

«Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μαμά, ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια. Επειδή ήμουν από μονογονεϊκή οικογένεια, μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήταν εντελώς απών, είμαι και μη αναγνωρισμένη… οπότε ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδάκια… Αν με ρωτούσες μικρή αν προτιμώ καριέρα ή οικογένεια θα σου έλεγα καριέρα αλλά προσπαθώ να τα συνδυάζω» είπε η Ιωάννα Τούνη για τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος.

Δείτε επίσης - Ιωάννα Τούνη: Η εξομολόγηση για τον δύσκολο τοκετό, "Το μωρό είχε κάπως σφηνώσει, είχαν φρικάρει οι γιατροί"

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Το μωρό ήρθε τυχαία. Δεν το προσπαθούσαμε… κάπως φρίκαρα, πάγωσα, κάπως το ήθελα κιόλας. Έγινε σε ένα πολύ κακό αλλά και καλό timing, είχα χάσει τη μαμά μου από καρκίνο λίγο καιρό πριν οπότε ψυχολογικά ήμουν πολύ περίεργα».

Παράλληλα η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στον θάνατο της μαμάς της μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

 «Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω την μαμά μου… και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης…θα ήθελα το μωρό να έχει την γιαγιά του… Όταν την έχασα, επειδή δεν έχω μπαμπά και αδέλφια, προσευχόμουν και έλεγα ότι δε θέλω να είμαι μόνη μου, θέλω να έχω αδέλφια και λίγες εβδομάδες μετά έσκασε η εγκυμοσύνη… Είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με κάποιο μαγικό τρόπο μου έστειλε το νουνίτο για να έχω οικογένεια την οικογένεια που ήθελα γιατί η μαμά μου είναι η οικογένειά μου. Οι άνθρωποι δεν χάνονται. Είμαι σίγουρη ότι είναι ήρεμη» είπε η Ιωάννα Τούνη και ζήτησε να σταματήσει για λίγο το βίντεο αφού ήταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ιωάννα Τούνη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR