counter

Ιωάννα Τούνη: Αυτή είναι η διατροφική της εμμονή

Ιωάννα Τούνη: Αυτή είναι η διατροφική της εμμονή
Ιωάννα Τούνη: Αυτή είναι η διατροφική της εμμονή

Η Ιωάννα Τούνη είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμές της καθημερινής της ζωής.

H influencer τους τελευταίους τρεις μήνες βιώνει την απόλυτη ευτυχία, καθώς έφερε στον κόσμο τον γιο της που αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.  

Η Ιωάννα Τούνη, όπως έχουμε δει στο Instagram, αυτό το διάστημα το έχει ρίξει στην γυμναστική και στην υγιεινή διατροφή προκειμένου να χάσει τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.  

«Το σώμα που θέλω να έχω. Θέλω να χάσω 4 κιλά, να σφίξω και να ανεβάσω τη μυϊκή μου μάζα», αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από τα social media. 

Δείτε επίσης - Ιωάννα Τούνη: Η στιγμή που ανακοινώνει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου ότι "έφαγε" κλήση! "Θα την πληρώσεις εσύ;" 

Ιωάννα Τούνη - Η διατροφική της εμμονή αυτό τον καιρό  

Σε instastory που έκανε πρόσφατα η influencer η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε την διατροφική της εμμονή αυτό το διάστημα. Αυτά δεν είναι άλλα edamame, τα φασόλια σόγιας δηλαδή που δεν έχουν ωριμάσει, τα οποία είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, βιταμίνες μεταλλικά στοιχεία και σε φυτικές ίνες.  Η ίδια τα απολαμβάνει βλέποντας την αγαπημένη της σειρά στο Netflix και αποτελούν ένα υγιεινό snack, το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει άλλα που είναι γεμάτα σε θερμίδες και λιπαρά. 

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το Instagram της Ιωάννας Τούνη:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR