counter

Ιωάννα Τούνη: Απαντά στις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη: Απαντά στις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου
Ιωάννα Τούνη: Απαντά στις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 9/9 στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε επίσης - Ιωάννα Τούνη: Ο τρόπος που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και η on air συγκίνηση για την μητέρα της

Η μέλλουσα μανούλα μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει από τον Δημήτρη Αλεξάνδου.

Όσα δήλωσε η Ιωάννα Τούνη

«Υπάρχουν φορές που έχω νιώσει αδικημένη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ έντονος. Γενικά τα social, η τηλεόραση και η έκθεση θέλουν να είσαι τόσο όσο, θέλει καθωσπρεπισμό, να κρύβεις λόγια. Μιλάω με τον κόσμο μου σαν να είναι πέντε άτομα, θα μιλήσω χύμα για όσα με στεναχώρησαν ή με νεύριασαν. Μου φαίνεται αστείο και νομίζω ότι είναι περιττό για μια κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και να πουν ποιος είναι ο πατέρας. Έπρεπε να κάνω μεγάλο tag Δημήτρης Αλεξάνδρου; Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα γιατί πολλές φορές δεν ξέρω του φταίει η καθημερινότητά του; Ενδεχομένως κάτι από τη μίζερη ζωή του και θέλει να ξεσπάσει; Οι έξυπνοι του πληκτρολογίου είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει. Πολύ σπάνια θα κάνω μπλοκ, βαριέμαι, αν το έκανα δεν θα έκανα τίποτα άλλο. Οι haters ανεβάζουν την απήχηση του λογαριασμού μου. Και τα αρνητικά σχόλια βοηθάνε» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR