counter

Ιωάννα Τούνη: Ανακοίνωσε ότι αγόρασε 2 σπίτια στη Θεσσαλονίκη – "Θα τα κάνουμε super lux"

Ιωάννα Τούνη: Ανακοίνωσε ότι αγόρασε 2 σπίτια στη Θεσσαλονίκη – "Θα τα κάνουμε super lux"
Ιωάννα Τούνη: Ανακοίνωσε ότι αγόρασε 2 σπίτια στη Θεσσαλονίκη – "Θα τα κάνουμε super lux"

Την ανακοίνωση πως αγόρασε δύο σπίτια στη Θεσσαλονίκη έκανε στους διαδικτυακούς της ακολούθους στο Instagram η Ιωάννα Τούνη

Πιο συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας και influencer μέσα από story στο προφίλ της, δήλωσε πως σκοπεύει να κάνει τα ακίνητα που πήρε super lux και για τον λόγο αυτό θα μένει αρκετά στη συμπρωτεύουσα.

"Λοιπόν συμπεθέρα, δεν κρατάω στα χέρια μου τον χάρτη της χαμένης Ατλαντίδας, κρατάω κατόψεις. Έχω πάρει στη Θεσσαλονίκη 2 σπίτια, τα οποία τα ανακαινίζουμε τώρα με τον Στέφανο. Τα φτιάχνουμε από την αρχή, τα πάντα, θα τα κάνουμε super lux. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα project, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, χαρούμενη, κάνουμε πάρα πολύ δημιουργική δουλειά εδώ με τον κύριο. Ήθελα απλά να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη" ακούγεται να λέει στο βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε επίσης: Iωάννα Tούνη: Έβγαλε τον γύψο από τη μύτη και αποκάλυψε πόσο κόστισε η πλαστική επέμβαση

Επίσης, στο ίδιο βίντεο η Ιωάννα Τούνη έγραψε: "Ήθελα συμπεθέρες μου να μοιραστώ μαζί σας τα χαρμόσυνα νέα μου. Έχω αγοράσει στη Θεσσαλονίκη 2 σπίτια και τώρα ξεκίνησα να δουλεύω πάνω σε αυτό το project με τον Στέφανο, για να τα φτιάξουμε κουκλιά. Οπότε θα μείνω αρκετά στη Θεσσαλονίκη μέχρι να μπουν όλα σε σειρά. Είμαι άπειρα ενθουσιασμένη".

Θυμίζουμε πως η Ιωάννα Τούνη έχει ακόμη ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο μένει η ίδια όταν βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR