counter

Ιωάννα Σιαμπάνη: Η στήριξη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα αρνητικά σχόλια μετά την γέννηση του γιου της

Ιωάννα Σιαμπάνη: Η στήριξη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα αρνητικά σχόλια μετά την γέννηση του γιου της
Ιωάννα Σιαμπάνη: Η στήριξη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα αρνητικά σχόλια μετά την γέννηση του γιου της

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και την δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου μίλησε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αναφέρθηκε αρχικά στον ερχομό του πρώτου της παιδιού, καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

«Έχουμε ξετρελαθεί με τη γέννηση του γιου μας! Είναι ο έρωτας της ζωής μας. Παρόλο που δεν το περίμενα, ο σύζυγός μου κάνει τα πάντα για το παιδί μας. Μου στέλνουν καθημερινά κακόβουλα σχόλια στα social media, όπως “γιατί προβάλεις την κοιλιά σου και το παιδί σου;” Γιατί βγαίνω με τα εσώρουχα και το μωρό αγκαλιά…» ανέφερε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Διαβάστε επίσης: Καταπέλτης η Zήνα Kουτσελίνη για την Kωνσταντίνα Σπυρoπούλου: "Με έδιωξε δυο βδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου"

Στη συνέχεια η ίδια ρωτήθηκε τόσο για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που είναι παντρεμένη με τον ξάδερφο του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, όσο και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαίρεται την εγκυμοσύνη της με έναν δικό της τρόπο, πιο ήρεμα και προσωπικά. Όσο πλησιάζει η ώρα του τοκετού έχει και αυτή το άγχος και τις αμφιβολίες της. Το ανακοίνωσε στον κόσμο όταν εκείνη ήταν έτοιμη. Ήταν πολύ στενάχωρο αυτό που βίωσε πρόσφατα η Κωνσταντίνα.

Με στεναχώρησε το πόση κακία υπάρχει εκεί έξω, για ποιον λόγο; Σεβάσου λίγο την κατάσταση. Βιώνει την πιο ιερή περίοδο της ζωής της, δεν γίνεται να σπιλώνεις με τέτοια επίθεση έναν άνθρωπο. Κατάλαβα από κάποιες συζητήσεις μας ότι την πίκρανε πάρα πολύ αυτό. Δεν νομίζω ότι αυτοί που σχολίασαν τόσο άσχημα την Κωνσταντίνα είναι αλάνθαστοι. Είναι απαράδεκτο για μένα» τόνισε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR