counter

Ιωάννα Πηλιχού: Η εισβολή των media στην προσωπική της ζωή και η παραφιλολογία για τον σύντροφό της

Ιωάννα Πηλιχού: Η εισβολή των media στην προσωπική της ζωή και η παραφιλολογία για τον σύντροφό της
Ιωάννα Πηλιχού: Η εισβολή των media στην προσωπική της ζωή και η παραφιλολογία για τον σύντροφό της

Ιωάννα Πηλιχού

Συνέντευξη στο ΟΚ! και το Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησαν η Ήβη Αδάμου, ο Αιμίλιος Ράφτης και η Ιωάννα Πηλιχού πρωταγωνιστές της παράστασης "80s Τhe Musical" που ανεβαίνει στο θέατρο Πειραιώς 131. Η Ιωάννα Πηλιχού μεταξύ άλλων μίλησε για το σύντροφό της.

Όταν ανακοινώσατε τον αρραβώνα σας, υπήρξε παραφιλολογία για τη σχέση του συντρόφου σου µε την πρώην του, µε αποτέλεσµα να σε παρουσιάζουν ως τρίτο πρόσωπο, κάτι που διαψεύσατε και οι δύο. Η σχέση σας κλονίστηκε τότε; Ιωάννα: Όχι µόνο δεν κλονίστηκε, αλλά αντιθέτως δυνάµωσε κι έγινε πιο ισχυρή. Σίγουρα και οι δύο στενοχωρηθήκαµε πάρα πολύ, γιατί δεν αρέσει ούτε σε εµένα ούτε σε εκείνον να γίνεται θέµα η προσωπική µας ζωή. Ακόµα κι αν έγραφαν την πραγµατικότητα, και πάλι δεν θα µας άρεσε να προβάλλεται αυτό το κοµµάτι της ζωής µας, πόσο µάλλον για εκείνον που δεν είναι δηµόσιο πρόσωπο. ∆εν θα το έβρισκα παράλογο να είχε αποδυναµωθεί η σχέση µας, γιατί στα δύσκολα δοκιµάζεσαι µε τον σύντροφό σου. Το γεγονός ότι από όλο αυτό εµείς βγήκαµε πιο δυνατοί, αποδεικνύει ότι υπάρχει λόγος για να είµαστε µαζί. Όταν κλείναµε την πόρτα του σπιτιού µας, τα αφήναµε όλα έξω και ξέραµε ότι έχουµε την ποιότητα που και οι δυο διαθέτουµε ως άνθρωποι.

Όταν έγινε γνωστό πως η πρώην του περίµενε το παιδί τους, είχες πει ότι ο σύντροφός σου αµφισβητούσε την πατρότητα. Μετανιώνεις γι' αυτή σου τη δήλωση; Ιωάννα: Όταν δέχεσαι µία εισβολή από τα media στην προσωπική σου ζωή, πολλές φορές αναγκάζεσαι να µιλήσεις για πράγµατα που δεν θα έπρεπε. ∆εν θα απαντήσω τι ισχύει και τι όχι στη συγκεκριµένη περίπτωση. Έχω επιλέξει να µην αναµοχλεύω αυτή την υπόθεση. ∆εν µε αφορά. Το σηµαντικό είναι ότι διδάχτηκα από όλη αυτή την ιστορία και νοµίζω ότι στο µέλλον θα ξέρω, αν χρειαστεί, πώς να διαχειριστώ κάτι ανάλογο. ∆εν ξέρω αν έχει νόηµα να µετανιώνεις για κάτι, γιατί ακόµα κι αυτά για τα οποία λες «αν σκεφτόµουν νηφάλια θα το έκανα διαφορετικά», σου προσφέρουν γνώση και σοφία. 

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Cover OK 527

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR