counter

Ιωάννα Παππά: "Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν δύσκολα, δεν ξέρω πως το έχουν περάσει τα υπόλοιπα ζευγάρια…"

Ιωάννα Παππά: "Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν δύσκολα, δεν ξέρω πως το έχουν περάσει τα υπόλοιπα ζευγάρια…"
Ιωάννα Παππά: "Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν δύσκολα, δεν ξέρω πως το έχουν περάσει τα υπόλοιπα ζευγάρια…"

Στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά «Μαμά-δες» ήταν καλεσμένη ο Σάββατο 21/1 η Ιωάννα Παππά.

Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Πάντο τον γιο τους και πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους από τότε που ήρθε στον κόσμο.

Όσα είπε η Ιωάννα Παππά

 «Ο σύζυγος μου είναι αρχιτέκτονας και νομίζω πως είναι καλύτερα που είναι εκτός του δικού μου χώρου γιατί, όταν κινείσαι στον ίδιο χώρο, γίνεται λίγο ένας μικρόκοσμος όλο αυτό. Από την άλλη, βέβαια, τα πράγματα που θα θέλω να συζητήσω για τη δουλειά μου, σίγουρα δεν θα μπορέσω να τα συζητήσω με τον Κωνσταντίνο αλλά αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί δεν χρειάζεσαι να τα μοιράζεσαι όλα με τον σύντροφο σου. Νομίζω όιτ και εκείνος αυτό κάνει. Δηλαδή πόσο να μου μιλήσει για τις οικοδομές; Μέχρι ένα σημείο θα ακολουθήσω, από κει και μετά νομίζω ότι δεν μπορώ. Με ενδιαφέρει πιο πολύ η διακόσμηση, ας πούμε, όπου εκεί κάθομαι πιο πολύ ώρα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παππά για τον σύζυγό της.

Δείτε επίσης - Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο λόγος που δεν ανεβάζει τον γιο του στα social media – “Η απόφασή μου μαζί με τη μητέρα του Αναστάση ήταν…”

«Δεν ξέρω πως το έχουν περάσει τα υπόλοιπα ζευγάρια αλλά για εμάς πρώτα δύο χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Ήταν η αλλαγή τεράστια με τον ερχομό του παιδιού, οι ευθύνες ήταν πάρα πολλές και μέχρι να καταλάβουμε ότι μπορούμε να συντονιστούμε για να τα καταφέρουμε, μας έτυχαν και διάφορα πράγματα μέσα σε αυτά, ήταν πολύ δύσκολα. Τώρα νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια ροή» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR