counter

Ιωάννα Παππά: Μιλά για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει!

Ιωάννα Παππά: Μιλά για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει!
Ιωάννα Παππά: Μιλά για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει!

Η Ιωάννα Παππά ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που έχει επιλέξει να απασχολεί μόνο με την δουλειά της και όχι με την προσωπική της ζωή. Κάτι που το κατάφερε ακόμα και με το πιο ευχάριστο γεγονός!

Ποιο είναι αυτό; Μέχρι και πριν από δύο μήνες δεν γνωρίζαμε ότι η ηθοποιός είναι έγκυος! Πλέον και να θέλει, δεν μπορεί να το κρύψει, αφού είναι 7 μηνών. Η Ιωάννα Παππά, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της, έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «People» και τη Φανή Πλατσατούρα.  

Για ποιον λόγο κράτησες κρυφή την εγκυμοσύνη;
Όταν μαθεύτηκε ήμουν μόνο τριών μηνών και δύσκολα το παραδέχεσαι τότε. Υπάρχουν κίνδυνοι μέχρι και τη μέρα της γέννας και αν συμβεί κάτι νιώθεις άσχημα μετά που έχεις εκθέσει μια κατάσταση. Την προφύλαξα, λοιπόν, για ψυχολογικούς καθαρά λόγους. Από μόνη της η εγκυμοσύνη είναι μια αγχωτική περίοδος.

Πόσα κιλά έχεις πάρει μέχρι τώρα;
Προσπαθώ να μην επιβαρύνω το σώμα και τον οργανισμό μου. Έχω πάρει 11 κιλά και προσέχω τη διατροφή μου, με την έννοια ότι τρώω περισσότερα φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνη, ασβέστιο και γενικά τροφές με θρεπτικά συστατικά. Αυτό που λένε πάντως ότι μια γυναίκα στην εγκυμοσύνη τρώει για δύο είναι μύθος. Απλά επειδή περιοριζόμαστε σε όλη μας τη ζωή με το φαγητό, στην εγκυμοσύνη βρίσκουμε ένα άλλοθι για να κάνουμε τις γνωστές παρασπονδίες.

Τι άλλο κάνεις συστηματικά αυτή την περίοδο;
Προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη. Είναι κάτι που προτείνει και ο γιατρός: Να είσαι όσο γίνεται πιο ήρεμη και χαλαρή. Πιστεύω ότι είναι μια οδηγία που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι γυναίκες από την πρώτη κιόλας μέρα που μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη. Σαφώς υπάρχει και άγχος και ανησυχία για το αν θα μπορέσω να αντεπεξέλθω στον ρόλο της μαμάς, αλλά στην ουσία δεν μπορείς να τα προκαθορίσεις αυτά τα πράγματα. Πάντως, έχω εμπιστοσύνη στο μητρικό μου ένστικτο. Και ανυπομονώ να έρθει η στιγμή της πρώτης αγκαλιάς. Αυτή η στιγμή είναι απίστευτα συγκινητική για κάθε μητέρα. Όσες φορές έχει τύχει να δω μια τέτοια σκηνή σε ταινία με πιάνουν τα κλάματα. Όχι μόνο τώρα, συνέβαινε ανέκαθεν.

Το ενδεχόμενο του γάμου το έχεις στο μυαλό σου;
Δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα για μένα. Πιο πολύ υπήρχε στη σκέψη μου η απόκτηση ενός παιδιού παρά ο γάμος. Το συζητάμε, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας. Δεν θα υπάρξει δηλαδή γάμος πριν από τον ερχομό του παιδιού.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR