counter

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία χωρίς μάσκα και το αισιόδοξο μήνυμα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία χωρίς μάσκα και το αισιόδοξο μήνυμα
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία χωρίς μάσκα και το αισιόδοξο μήνυμα

Το πρόσωπό της χωρίς μάσκα έδειξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές" και τον Σταύρο Θεοδωράκη την προηγούμενη Πέμπτη.

Δείτε επίσης - Σταύρος Θεοδωράκης: Το παρασκήνιο της συνέντευξης της Ιωάννας Παλιοσπύρου - "Τα γυρίσματα κράτησαν μήνες…"

Η κοπέλα, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα με την ιστορία της και δίνει μαθήματα δύναμης σε όλους, δύο χρόνια περίπου μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, “αποκαλύφθηκε” και μέσα από μια συγκλονιστική συνέντευξη μίλησε για την καθημερινότητά της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου – Η νέα φωτογραφία χωρίς μάσκα και το αισιόδοξο μήνυμα

Το βράδυ της Δευτέρας η εκπομπή θα προβληθεί σε επανάληψη και με αφορμή το γεγονός η Ιωάννα Παλιοσπύρου κοινοποίησε στα social media μια νέα της φωτογραφία χωρίς τη μάσκα, ενώ έστειλε στους διαδικτυακούς της φίλους ένα αισιόδοξο μήνυμα.

“Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε την ελπίδα.. για να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε στεναχώριες, κλάματα, χειρουργεία… για να σηκωνόμαστε ξανά μετά την πτώση.

Αν έχεις φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ο Σταύρος λέει πως «Η συνωμοσία του καλού κάνει θαύματα»”, έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR