counter

Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Δεν με απασχολεί τι θα συμβεί στην γυναίκα που μου έριξε το οξύ, δεν είμαι σε θέση να αποφασίσω"

Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Δεν με απασχολεί τι θα συμβεί στην γυναίκα που μου έριξε το οξύ, δεν είμαι σε θέση να αποφασίσω"
Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Δεν με απασχολεί τι θα συμβεί στην γυναίκα που μου έριξε το οξύ, δεν είμαι σε θέση να αποφασίσω"

Καλεσμένη στο "Πρωινό" και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε καλεσμένη η  Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Η ίδια, αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας της αλλά και γυναίκα που της έριξε το οξύ.

"Έχω μπει καμιά εικοσαριά φορές στο χειρουργείο. Ήδη έχω προγραμματισμένο το επόμενο χειρουργείο μου. Έχω στην πλάτη μου σαν δύο μπαλόνια που προσπαθούν να μου ξεχειλώσουν το δέρμα, ώστε να το πάρουν από την πλάτη και να το φέρουν στον λαιμό, γιατί αυτή τη στιγμή έχω λειτουργικό πρόβλημα στον λαιμό.

Δυσκολεύτηκα πιο πολύ στο να βρω το θάρρος να κοιτάξω εγώ τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Θυμάμαι ότι οι γιατροί με πίεζαν γιατί έπρεπε να φύγω από το νοσοκομείο κι εγώ είχα άρνηση. Με πήρε περίπου τρεις εβδομάδες να το κάνω.

Κανένα θύμα δεν νιώθει πλήρη δικαίωση, ακόμα και αν ο άλλος καταδικαστεί και ισόβια. Εγώ έχω φύγει από αυτό το κομμάτι, τελείωσε αυτό το κομμάτι όταν τελείωσε και το δικαστήριο. Εννοώ ψυχολογικά. Δεν έχω νιώσει θυμό, δεν νιώθω μίσος. Δεν είχα την πολυτέλεια να αφιερώσω χρόνο και φαιά ουσία για να θυμώνω, γιατί είχα τόσα πράγματα να διαχειριστώ.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο αρχές Μαΐου! "Μέχρι τότε κάνω…"

Για μένα συγχώρεση είναι να μην το σκέφτομαι, να μην την σκέφτομαι. Δεν με απασχολεί τι θα συμβεί σε εκείνη, έχουν αποφασίσει άλλοι. Δεν είμαι εγώ σε θέση να αποφασίσω τι θα της συμβεί και δεν θέλω να μπω εγώ σε αυτή τη θέση. Είναι πολύ βαρύ το φορτίο να αποφασίζεις για τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου, εγώ το καταλαβαίνω και ας έχω υποστεί ό,τι έχω υποστεί από έναν άλλον άνθρωπο. Για μένα συγχώρεση είναι να μπορώ να πορεύομαι χωρίς τα αρνητικά συναισθήματα που λέγαμε πριν", είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Για την συμμετοχή της στο "Ζήσε αλλιώς", ανέφερε: 

"Δεν ήταν το πρώτο πράγμα που μου είχε προταθεί όσον αφορά στην τηλεόραση. Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά ένιωθα ότι δεν ήταν αυτό που μου ταίριαζε. Όταν μου είπαν το σκεπτικό της εκπομπής ενθουσιάστηκα, γιατί νομίζω ότι έλειπε από την ελληνική τηλεόραση.

Ενθουσιάστηκα με το concept, ειδικά όταν έπεσε η ιδέα στο τραπέζι να συμμετέχω με τον δικό μου τρόπο, που να μπορώ μέσα από το δικό μου βίωμα να προσφέρω και να συναντώ ανθρώπους που έχουν κι εκείνοι το δικό τους βίωμα και τη δική τους ιστορία".

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επίσης, αποκάλυψε την επαφή που είχε με μία έφηβη η οποία κάηκε όταν ήταν μωρό.

"Από την πλευρά της επικοινώνησαν μαζί μου. Όταν ήταν μωρό, ήταν στο σπίτι των παππούδων της, πήρε φωτιά το σπίτι, κάποιοι πέθαναν κι εκείνη κάηκε. Οι γονείς της μεγαλώνοντας προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, είχε στήριξη, έχει φτάσει σε έναν βαθμό πολύ καλό, όμως δεν μπορούσε να συμμετέχει στις πανελλήνιες και να μπει στο πανεπιστήμιο γιατί είχε κάψει τα χέρια της και δεν μπορούσε να γράψει, και είχαν καεί οι φωνητικές της χορδές, οπότε ούτε προφορικά μπορούσε να δώσει και δεν μπορεί να συμμετέχει ούτε μέσω του 5% των αναπήρων. Δεν υπήρχε η πάθηση του εγκαύματος στη λίστα. Έχω κάνει συνάντηση με την υπουργό Παιδείας, ήταν θετική και θα το προχωρήσει".

Όσο για την προσωπική της ζωή: "Γενικά δεν απαντώ σε τέτοια πράγματα. Είμαι νέος άνθρωπος. Με φλερτάρουν οι άντρες, αλλά πλέον είναι διαφορετικοί άντρες. Υπάρχει μια διαφορά. Έχω ενθουσιαστεί, αλλά δεν έχω ερωτευτεί μετά από αυτό. Η Ιωάννα θέλω να είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη. Θέλω να κάνω οικογένεια αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μου", ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR