counter

Ιωάννα Μπέλλα: Μάθαμε τι σημαίνουν τα πολυσυζητημένα τατουάζ που έχει στα πόδια της

Ιωάννα Μπέλλα: Μάθαμε τι σημαίνουν τα πολυσυζητημένα τατουάζ που έχει στα πόδια της
Ιωάννα Μπέλλα: Μάθαμε τι σημαίνουν τα πολυσυζητημένα τατουάζ που έχει στα πόδια της

Η Ιωάννα Μπέλλα κέρδισε τις εντυπώσεις στα Καλλιστεία που μεταδόθηκαν χθες στο Μακεδονία tv και κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2018. Πολύς λόγος έχει γίνει για τα τατουάζ της νεαρής καλλονής στα πόδια, κάτι που είχε σχολιαστεί ιδιαίτερα και όταν η ίδια περνούσε από τις οντισιόν του Next Top Model.

Τα τατουάζ που έχει ωστόσο η Ιωάννα Μπέλλα κρύβουν πίσω τους μια συγκλονιστική ιστορία. Όσο για το τι γράφουν; «Όταν χάνεις τα πάντα μπες και ξαναπαίξε».

Η Ιωάννα Μπέλλα σε παλιότερη συνέντευξη της στο oneman.gr και στον Πάνο Κοκκίνη, είχε μιλήσει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε και τον λόγο που έκανε τα συγκεκριμένα τατουάζ.

«Έκανα τα τατού στα 18 μου όταν περπάτησα ξανά μετά από ένα χρόνο στο κρεβάτι και στην αναπηρική καρέκλα. Είναι το μότο της ζωής μου.

Έπαιζα βόλεϊ από τα επτά μου. Στην αρχή στον Ποσειδώνα Βέροιας και, μετά, στα 15 μου, στον Ηρακλή και στα κλιμάκια της εθνικής ομάδας, με την μαμά μου να με πηγαινοφέρνει στις προπονήσεις. Μάλιστα με είχε δει ένας μάνατζερ από την Ρωσία και μου κανόνιζε να πάω να αγωνιστώ στο εκεί πρωτάθλημα. Παρότι ήμουν μόλις 45 κιλά, στα όρια της νευρικής ανορεξίας, που σήμαινε ότι έπρεπε να κάνω άμεσα ενδυνάμωση, του άρεσε τόσο η τεχνική μου όσο και ο σωματότυπός μου αφού έχω σωστές αναλογίες, ψηλά πόδια και είμαι παντού γυμνασμένη.

Λίγες εβδομάδες πριν φύγω, στα πλαίσια της προετοιμασίας με την εθνική ομάδα εφήβων στο Σουφλί, ήμασταν στο γυμναστήριο μαζί με το αντρικό τμήμα και κάναμε βάρη. Ο προπονητής μου έλειπε. Κάποιος μου έβαλε στοίχημα ότι δεν μπορώ να σηκώσω 150 κιλά στη μπάρα. Το δοκίμασα. Και στη δεύτερη επανάληψη ακούστηκε ένα κρακ και έπεσα κάτω. Έπαθα σπονδυλολίσθηση και ράγισμα στην λεκάνη. Τους επόμενους πέντε μήνες τους πέρασα στο κρεβάτι μιας κλινικής στη Θεσσαλονίκη, ανήμπορη να περπατήσω.

Όσο ήμουν κλινήρης στο κρεβάτι πέρασα μια μίνι κατάθλιψη. Είχα σοκαριστεί. Το βόλεϊ ήταν όλη μου η ζωή. Είπα “τελείωσαν όλα τα όνειρά μου. Και φταίω εγώ για αυτό”. Το χειρότερο ήταν ότι, επειδή οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν γιατί δεν μπορώ να περπατήσω, μου έκαναν εξετάσεις μέχρι και για όγκο στο κεφάλι. Το συγκεκριμένο βράδυ, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, ήταν το χειρότερο της ζωής μου

Θυμάμαι την μητέρα μου να προσπαθεί μου κρύψει την αγωνία της πηγαίνοντας και κλαίγοντας όλο το βράδυ στην τουαλέτα. Και εμένα να είμαι σίγουρη ότι κάτι πολύ κακό μου συμβαίνει. Βγήκα από την κλινική, αλλά και πάλι δεν ένοιωθα καλά, ένοιωθα τα πόδια μου να παραλύουν. Οπότε ο γιατρός μου είπε να πηγαίνω σχολείο με αναπηρικό καροτσάκι για να μην είμαι πολλές ώρες στην καρέκλα.

Την πρώτη φορά που πήγα στο σχολείο με το καροτσάκι ήταν πολύ άβολα. Αλλά τόσο οι φίλοι μου όσο και οι καθηγητές μου με έκαναν νιώσω καλά. Σηκώθηκα από το καροτσάκι στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Αλλά συνέχισα να παίρνω χάπια και να κάνω εντατικά φυσικοθεραπείες για άλλο 1 1/2 χρόνο», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μπέλλα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR