counter

Ιωάννα Μαλέσκου: "Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές"

Ιωάννα Μαλέσκου: "Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές"
Ιωάννα Μαλέσκου: "Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές"

Τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με την κορούλα της απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στη Σαντορίνη και σήμερα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Παράλληλα, η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα έκανε μια εξομολόγηση, καθώς έγραψε πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα μετά τον ερχομό της κόρης της.

Διαβάστε επίσης - Ιωάννα Μαλέσκου: Η τρομερή ομοιότητα με την Μάργκοτ Ρόμπι! Την παρομοίασαν με την Barbie! Τι λέτε μοιάζουν;

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Λένε πως όταν κάτι τελειώνει, είναι γιατί αρχίζει κάτι άλλο. Σίγουρα αυτό ισχύει με τις δικές μας διακοπές. Όταν όλοι επιστρέφουν, εγώ ετοιμάζω βαλίτσες. Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές, ούτε που θυμάμαι να έχω χαρεί ξεγνοιασιά και ηρεμία. Ωραία εμπειρία κι αυτή.

Αν δε δεις τη ζωή σου τελικά από άλλες πλευρές, πώς θα ξέρεις αληθινά τι σου αρέσει, τι σε γεμίζει και ποιος πραγματικά είσαι.; Εντυπωσιακό το πώς ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι. Καμιά φορά σκέφτομαι, τελικά ποια από τις δυο μας «μαθαίνει» στην άλλη τον κόσμο. Εγώ σε εκείνη; Εκείνη σε εμένα; Ή η ζωή και στις δυο μας; *Για λίγες μέρες ακόμα θα σας βομβαρδίσω με εικόνες διακοπών. Τι να κάνω η μάνα; Το είχα ανάγκη να αλλάξω εικόνες», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου:

Photo Credits: Instagram @imaleskou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR