counter

Ιωάννα Μαλέσκου: Όσα αποκάλυψε για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα – “Η θέση μου είναι λεπτή”

Ιωάννα Μαλέσκου: Όσα αποκάλυψε για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα – “Η θέση μου είναι λεπτή”
Ιωάννα Μαλέσκου: Όσα αποκάλυψε για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα – “Η θέση μου είναι λεπτή”

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε η κάμερα του Alpha και της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

H παρουσιάστρια όπως ήταν επόμενο μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα τονίζοντας πως το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΙ είναι ακόμη ενεργό γι’ αυτό και δεν μπορεί να κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Τι δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου για τα επαγγελματικά της;

«Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Καλά νιώθω. Οι κύκλοι είναι για να ανοίγουν και να κλείνουν. Φαντάζομαι ότι πιο πολύ σκεφτόμαστε όλοι το καλοκαίρι και την ξεκούραση παρά αυτό το φορτίο. Είμαστε όλοι καλά. Ήταν μια ανταγωνιστική χρονιά όπως είναι όλες. Και η ζώνη η δική μας είναι άκρως ανταγωνιστική, όμως νομίζω ότι με αξιοπρέπεια και ποιότητα ανταπεξερχόμαστε ακόμα. Ακόμα δεν έχω ανακοινώσει τι θα κάνω. Δόξα τω Θεώ όλα είναι καλά. Πριν ανακοινώσει ο σταθμός στον οποίο βρίσκομαι τι θα κάνω ή τι δε θα κάνω, η θέση μου είναι πάρα πολύ λεπτή. Όταν έρθει η στιγμή, θα πω και εγώ αυτά που ετοιμάζομαι να κάνω» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε επίσης - Ιωάννα Μαλέσκου: Το επικριτικό σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram και η on air απάντηση

Στη συνέχεια συμπλήρωσε η παρουσιάστρια: «Η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ δεν έχει κλείσει ακόμα. Όταν τελειώσει η σεζόν, θα μπορώ να έχω μια πλήρη εικόνα. Σε κάθε περίπτωση, για να είμαι εδώ και να τιμώ το συμβόλαιό μου, πάει να πει ότι είμαι καλά,.. Στο τηλεοπτικό κομμάτι ζυγίζω πολύ περισσότερο τα πράγματα που θα μου ταίριαζαν. Ποτέ δε λέω “όχι” σε κάτι που θεωρώ ότι θα ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία μου».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR