counter

Ιωάννα Μαλέσκου: Μας δείχνει πως ήταν το σώμα της πριν την εγκυμοσύνη και πως είναι λίγο πριν γεννήσει

Ιωάννα Μαλέσκου: Μας δείχνει πως ήταν το σώμα της πριν την εγκυμοσύνη και πως είναι λίγο πριν γεννήσει
Ιωάννα Μαλέσκου: Μας δείχνει πως ήταν το σώμα της πριν την εγκυμοσύνη και πως είναι λίγο πριν γεννήσει

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου, αφού περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Πρόσφατα μάλιστα, το ζευγάρι λίγο πριν υποδεχθεί το μωράκι του παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο.

Ρίξτε μια ματιά! Ιωάννα Μαλέσκου: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Δανιά μετά τον γάμο τους!

Ιωάννα Μαλέσκου – Το σώμα της πριν την εγκυμοσύνη και λίγο πριν γεννήσει

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και από μέρα σε μέρα, θα κρατήσει στην αγκαλιά της, την κόρη της.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να μας δείξει πως ήταν το σώμα της πριν την εγκυμοσύνη, αλλά και πως είναι τώρα λίγο πριν γεννήσει.

Πιο συγκεκριμένα η γλυκιά μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο όπου ποζάρει στο γυμναστήριο κάνοντας Pilates και φαίνεται το κορμί της πριν μείνει έγκυος τον Ιούνιο, αλλά και η φουσκωμένη της κοιλίτσα τον Απρίλιο.

«Βρείτε τις διαφορές», έγραψε με χιουμοριστικό τρόπο η ίδια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο iefimerida.gr, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως έχει πάρει 14 κιλά: "Κάνω μέχρι τώρα γυμναστική και ο στόχος μου είναι να γυμνάζομαι κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Αισθάνομαι καλά με τις προπονήσεις μου και ξέρω πώς η άσκηση βοηθάει πολύ τη διαδικασία του τοκετού. Για μένα είναι σημαντικό να νιώθω δραστήρια. Έχω μπει στον μήνα μου, περιμένω μέχρι τέλη του Απριλίου να γεννήσω, κι έχω πάρει 14 κιλά. Νιώθω όπως όταν φουσκώνεις μια μπαλίτσα και αλλάζει. Επίσης, απολαμβάνω πολύ να περπατάω, όπως λέω εγώ, απολαμβάνω βόλτες με νόημα, όπως να βγω έξω και να μαζέψω λουλούδια, να μαζέψω μυρωδικά και λαχανικά, για παράδειγμα αυτή την εποχή υπάρχουν άγρια σπαράγγια, και στη πορεία να φτιάξω κάτι υγιεινό για να φάμε... Γενικά, μου αρέσει που αλλάζω παραστάσεις".

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR