counter

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξεκαθαρίζει αν η ανάρτησή της ήταν "καρφί" για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξεκαθαρίζει αν η ανάρτησή της ήταν "καρφί" για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο
Ιωάννα Μαλέσκου: Ξεκαθαρίζει αν η ανάρτησή της ήταν "καρφί" για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram έκανε πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Μαλέσκου που παραξένεψε τους ακολούθους της.

«Τι ωραίο που στενεύει ο κύκλος. Ποιοι είναι κοντά σου, ποιοι δεν ήταν ποτέ. Τι έχει αξία. Πού δίνεις προτεραιότητα. Ωραίο πράγμα ο χρόνος. Όλα τα βάζει σε μια σειρά. Πρώτα μέσα μας και μετά (ευτυχώς) γύρω μας. Εντυπωσιακό το πώς κάθε καλοκαίρι στη μέχρι τώρα ζωή μου, ξεκαθάριζαν πολλά. Πάντα με άγχος και λαχτάρα. Τώρα πια, με μια ηρεμία, σιγουριά και πληρότητα. Ωραία η αίσθηση να πατάς γερά στη γη.. και πότε πότε να «πετάς και στα σύννεφα». Ευτυχώς για μένα, το «ροζ συννεφάκι» μου δε με άφησε ποτέ να… πέσω (έξω)» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου χωρίς να κατονομάσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης - Ιωάννα Μαλέσκου: Το μήνυμα για την φωτιά στο "Κρήτη TV"! "Αυτά είχα μάθει εκεί, αυτά δεν τα βρήκα δυστυχώς εδώ"

Ιωάννα Μαλέσκου - Απαντά αν η ανάρτησή της ήταν "καρφί" για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Μια ακόλουθος ρώτησε στα σχόλια την παρουσιάστρια αν η ανάρτηση αυτή αποτελεί “καρφί” για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και η ίδια ξεκαθάρισε: «Έχω αναφερθεί ονομαστικά κάπου στη δημοσίευσή μου, στον @poseidonas.giannopoulos ;  Το ότι ίσως διαβάσατε κάτι από κάπου και μάλιστα από background που δε με γνωρίζει-παρόλα αυτά βγάζει κατά καιρούς αυθαίρετα συμπεράσματα για την προσωπική και επαγγελματική μου ζωή-δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Και για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σας, “Μην ψαρώνετε”».

Από την πλευρά του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έγραψε κάτω από το συγκεκριμένο σχόλιο: ««Επειδή μάλλον είστε ανενημέρωτη ή ανενημέρωτος, δουλεύω καθημερινά στο ραδιόφωνο εδώ και 35 χρόνια είναι η κυρίως δουλειά μου και επιπλέον κάνω κατά καιρούς τηλεόραση.

Εννοείται ότι η @imaleskou ΔΕΝ αναφερόταν σε εμένα. Η σχέση μας δεν εξαρτάται από εκπομπές. Καλό καλοκαίρι».

Δείτε τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR