counter

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη αντίδραση μετά το σκηνικό με τον Τάσο Χαλκιά – Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη αντίδραση μετά το σκηνικό με τον Τάσο Χαλκιά – Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα
Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη αντίδραση μετά το σκηνικό με τον Τάσο Χαλκιά – Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα

Ένταση επικράτησε χθες στο πλατό της εκπομπής “Love it” ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Τάσο Χαλκιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάσος Χαλκιάς δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, εξαιτίας της μεγάλης αναμονής που είχε πριν μπει στο πλατό, καθώς είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί νωρίτερα.

Η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου έξω από το στούντιο και μετά το τέλος της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια βιαζόταν να αποχωρήσει και δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν με τον Τάσο Χαλκιά.

«Τίποτα δεν έγινε. Χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο. Σας αγαπάμε πολύ. Να έχουμε μια ωραία χρονιά. Ποια ένταση; Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο. Αυτό θα πω εγώ και θα στείλω όλη μου την αγάπη. Όχι ποτέ δεν νιώθω άβολα. Θα φανώ αγενής και δεν θέλω γιατί βιάζομαι. Δεν έχω λόγο να καλέσω κάποιον που μόλις βγήκε στην εκπομπή. Δεν έχω κανέναν λόγο. Αν μου δοθεί η αφορμή, εννοείται θα ξαναμιλήσουμε», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και μπήκε στο αμάξι της.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας και σχολίασε την Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα της Μαλέσκου; Θα μιλήσω πρώτη φορά γι αυτή την κοπέλα. Ενώ είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα και έχει ένα ταλέντο αδιαμφησβήτητα, δεν είναι ειλικρινής ως προς τον εαυτό της. Της έχω πει να προσέχει κλπ. Έχει βάλει έναν μανδύα γύρω της και απαντάει ψεύτικα. Όλο αυτό το θεατρικό που έγινε με τον Μπάκα ήταν ψεύτικο. Βγάλε το συναίσθημά σου, την τσαντίλα. Βγάλε την αλήθεια σου».   

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR