counter

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση για τις ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη - "Τις παντρεύτηκα"

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση για τις ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη - "Τις παντρεύτηκα"
Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση για τις ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη - "Τις παντρεύτηκα"

Δυο μήνες πέρασαν από την ημέρα που η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε για πρώτη φορά μαμά. Η παρουσιάστρια που απολαμβάνει πλέον τη νέα της καθημερινότητα ως μαμά, απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις των followers της, κάνοντας αποκαλύψεις.

«Γέννησα με καισαρική 2 μέρες πριν από σένα. Έκανα ραγάδες απότομα και δεν μου αρέσει. Εσύ τις γλίτωσες;» ήταν μια από τις ερωτήσεις των followers της.

Διαβάστε επίσης: Iωάννα Mαλέσκου: Οι πρώτες διακοπές με την δύο μηνών κόρη της

Με τη σειρά της η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Αχ σε καταλαβαίνω. Και εγώ έκανα, παρότι έβαζα, βάζω κρέμες, τις παντρεύτηκα. Ειδικά οι λευκές επιδερμίδες έχουν την τάση να κάνουν ραγάδες. Σκέψου, από το Λύκειο (στις πανελλήνιες που είχα βάλει κιλά) είχα να το πάθω. Μη στενοχωριέσαι, είναι τα παράσημά μας για τις ζωές που φέραμε στον κόσμο. Αν ήταν να επιλέξεις ανάμεσα στο να γίνεις μανούλα ή να έχεις αψεγάδιαστο κορμί, τι θα διάλεγες; Θα κάνουμε γυμναστικούλα σιγά σιγά να σφίξει το κορμί μας. Οι ραγάδες ας είναι εκεί. Ποιον ενοχλούν;».

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με τον τοκετό, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε: «Γέννησα φυσιολογικά. Είχαμε κάποιες δυσκολίες, όμως όλα πήγαν καλά. Δόξα τω Θεώ, είχα έναν έμπειρο και ήρεμο γιατρό, μια υπέροχη μαία και το άριστο περιβάλλον και προσωπικό της κλινικής. Σπουδαίο πράγμα να νιώθεις εμπιστοσύνη και ασφάλεια εκείνη τη μεγάλη μέρα».

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR