counter

Ιωάννα Μαλέσκου: Δημοσίευσε το αρνητικό μήνυμα που δέχτηκε για τα κιλά της! "Κι εγώ συγκινήθηκα"

Ιωάννα Μαλέσκου: Δημοσίευσε το αρνητικό μήνυμα που δέχτηκε για τα κιλά της! "Κι εγώ συγκινήθηκα"
Ιωάννα Μαλέσκου: Δημοσίευσε το αρνητικό μήνυμα που δέχτηκε για τα κιλά της! "Κι εγώ συγκινήθηκα"

Η Ιωάννα Μαλέσκου το απόγευμα της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα αρνητικό σχόλιο που έλαβε σχετικά με τα κιλά της.

Δείτε επίσης! Ιωάννα Μαλέσκoυ: Η κόρη της έγινε τεσσάρων μηνών! Οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

«Τα έχεις τα κιλάκια σου», ανέφερε το μήνυμα που έλαβε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία απάντησε δημόσια: «Δείτε και μια “γλυκούλα” η οποία μπορεί να μην με ακολουθεί αλλά με “παρακολουθεί”. Να, εσάς σας “αγαπώ” πιο πολύ”. Σταλάζει μέλι κι εγώ συγκινήθηκα».

Στη συνέχεια, με δεύτερη ανάρτησή της, η Ιωάννα Μαλέσκου έγραψε: «Ήρθε και ένα block για να μη “νομίζω ότι με παρακολουθεί”. Οφείλω να πω ότι προηγήθηκε ένα “θα τα χάσεις”, αφού απάντησα με χιούμορ. Ανασκευάζω τις θέσεις μου, λέγεται αυτό. Να σας πω κάτι; Δεν έχω θέμα να με μπλοκάρετε ή να με μη με ακολουθείτε. Οτιδήποτε επιλέγω να μοιραστώ, είναι γιατί το αισθάνομαι και ειδικά σε τέτοια θέματα άσκησης, προσπάθειας απώλειας κιλών κλπ.  Δεν παριστάνω το μοντέλο. Χαίρομαι όταν – έστω κι έτσι -μπορώ να δώσω δύναμη, στήριξη και κίνητρο και σε άλλες γυναίκες (ή άνδρες φυσικά). Μην πτοείστε από αρνητικά σχόλια, τέτοιου τύπου. Και γενικά είμαι της λογικής, αν δεν έχεις κάτι θετικό ή χρήσιμο να πεις, απέφυγε να μιλήσεις».

Μετά τα μηνύματα στήριξης που δέχτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, θέλησε να κάνει ακόμη ένα post.

«Πολύ σας ευχαριστώ για τα ζεστά σας λόγια! Μη με κάνετε να κοινοποιήσω με κολάζ όσα μου γράφετε. Είστε υπέροχες. Κάποτε δεν ασχολούμουν με τα όποια πικρόχολα μηνύματα δεχόμουν. Κάποτε, ίσως και να με άγγιζαν. Κι ας μην το έδειχνα. Τώρα τα διακωμωδώ αλλά θα τα βγάζω και στη φόρα. Ίσως έτσι σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά τι λέμε και τι μπορεί να προκαλέσουμε σε έναν άλλο άνθρωπο. Με αφορμή αυτό, άραγε αναρωτήθηκε κανείς, αν πχ. Μια γυναίκα που περνάει ζόρικα (ειδικά) τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του μωρούς της, δεχτεί κάποιο μήνυμα κακό ή χαρακτηρισμό, τι μπορεί να πυροδοτηθεί μέσα της; Μπορώ να σας πω κι άλλα τόσα πολλά. Αλλά δε θα το κάνω. Τουλάχιστον όχι τώρα. Ας γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι κι όχι τιμητές των πάντων!», έγραψε.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται καθημερινά διάφορες στιγμές από τη ζωή της, αλλά και από τη γυμναστική που κάνει.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @imaleskou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR