counter

Ιωάννα Μαλέσκου: "Δεν έχω πείσει ακόμα τον σύζυγό μου για τον θρησκευτικό γάμο"

Ιωάννα Μαλέσκου: "Δεν έχω πείσει ακόμα τον σύζυγό μου για τον θρησκευτικό γάμο"
Ιωάννα Μαλέσκου: "Δεν έχω πείσει ακόμα τον σύζυγό μου για τον θρησκευτικό γάμο"

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μίλησε για τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της, το ενδεχόμενο θρησκευτικού γάμου με τον Κωνσταντίνο Δανιά και την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης! Ιωάννα Μαλέσκου: "Μου λείπει πολύ η τηλεόραση και θέλω να επιστρέψω σωστά, λείπει το χαμόγελο από τις εκπομπές"

Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου

«Είναι πρωτόγνωρο και είναι τόσο όμορφο αυτό που ζούμε. Εγώ ενθουσιάζομαι πιο πολύ από ότι εκείνη. Είναι μαγεία.  Αγαπούσα πάντα τα Χριστούγεννα, αλλά τώρα έχουν αποκτήσει νόημα για εμένα. Ο ερχομός της με βοήθησε να ηρεμήσω, να χαλαρώσω να γειωθώ πιο πολύ», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε για τον σύζυγό της:

«Είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς, ένα πολύ κάλος μπαμπάς. Αυτό έχει σημασία για εμένα, ως μάνα μιλώντας. Ξέρει να αλλάζει πάνα, αποφεύγει να αλλάζει. Δεν τον έχω πείσει ακόμα για τον θρησκευτικό γάμο αλλά αν γίνει κάποια στιγμή, θα το χαρώ. Εγώ σίγουρα. Ευτυχώς έχω κάνει στο παρελθόν φωτογραφίσεις με νυφικά, αυτό σκεφτόμουν. Θα ήθελα να γίνει. Αν δεν γίνει δεν αλλάζει κάτι. Απλά θα ήθελα να το μοιραστούμε με τους δικούς μου, αυτό με ενδιαφέρει. Στον πολιτικό ήμασταν εμείς και εμείς με αποτέλεσμα ούτε οι δικοί μου, ούτε οι δικοί του συγγενείς να είναι κοντά μας και κάπως έχει μείνει ένα παράπονο. Το καταλαβαίνω! Μακάρι να το ακούσει εκείνος και να πει “ναι”».

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR