counter

Ιωάννα Λίλη: Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή που ξεκινά

Ιωάννα Λίλη: Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή που ξεκινά
Ιωάννα Λίλη: Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή που ξεκινά

Ιωάννα Λίλη

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Ιωάννα Λίλη επιστρέφει με δική της εκπομπή στην τηλεόραση και μάλιστα, με καθημερινή εκπομπή σε κανάλι εθνικής εμβέλειας.

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ιωάννας Λίλη

Η Ιωάννα Λίλη, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2013, έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του Μακεδονία TV για να παρουσιάσει την δική της καθημερινή εκπομπή στο κανάλι, που έχει ως έδρα του την Θεσσαλονίκη. Η εκπομπή αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα στις 27 Ιανουαρίου ή τις 3 Φεβρουαρίου. Οι υπεύθυνοι της εκπομπής, κατέληξαν μάλιστα και στον τίτλο. "Όλα καλά" για την Ιωάννα Λίλη, που θα βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, 7 με 8.30 το απόγευμα. Όσον αφορά στο περιεχόμενο, η εκπομπή θα είναι lifestyle magazino. Η Ιωάννα Λίλη δεν θα είναι όμως μόνη της στον τηλεοπτικό αέρα. Εκτός από την δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, που θα πλαισιώνει την παρουσιάστρια, μαζί της θα είναι ο Ιάκωβος Μυλωνάς. Ο ηθοποιός, έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό από την συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά του Mega, "Μαρία η άσχημη". Μάλιστα, ο Ιάκωβος έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και τον τελευταίο καιρό έχει μετακομίσει μόνιμα εκεί.

Αυτές τις μέρες, η Ιωάννα Λίλη περνά πολλές ώρες με την ομάδα της εκπομπής, ετοιμάζοντας κάθε λεπτομέρεια για να παρουσιάσει ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα. Η εκπομπή θα έχει πολλές στήλες, καλεσμένους, ενδιαφέροντα video και αρκετές πινελιές lifestyle. Σε λίγες μέρες, θα είναι έτοιμο το trailer που θα ανακοινώνει και την ακριβή ημερομηνία έναρξης της εκπομπής "Όλα Καλά". Είναι η πρώτη φορά από την στιγμή που παντρεύτηκε η Ιωάννα Λίλη, που θα ασχοληθεί με κάτι που έχει να κάνει με την showbiz. Όπως είναι γνωστό, λίγο πριν τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της από την τηλεόραση, εγκαταλείποντας την καριέρα της και μετακομίζοντας μόνιμα στην Θεσσαλονίκη. Η Ιωάννα Λίλη που αναδείχθηκε Playmate το 2001, έκανε την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη.

Οι τηλεοπτικοί αντίπαλοι της Ιωάννας Λίλη

"Απέναντι" της τηλεοπτικά, η Ιωάννα Λίλη δεν θα έχει κάποιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, μιλώντας πάντα για τα πανελλαδικά κανάλια. Το "Μπρούσκο", τούρκικο σήριαλ στο Mega και το Star, η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, το "Κάτι ψήνεται" αλλά και τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών, θα πρέπει να ανταγωνιστεί η Ιωάννα Λίλη. Για να δούμε... Θα τα καταφέρει;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR