counter

Ιωάννα Λίλη: Κούρεψε εν μέσω καραντίνας τον Θοδωρή Ζαγοράκη (Φωτό)

Ιωάννα Λίλη: Κούρεψε εν μέσω καραντίνας τον Θοδωρή Ζαγοράκη (Φωτό)
Ιωάννα Λίλη: Κούρεψε εν μέσω καραντίνας τον Θοδωρή Ζαγοράκη (Φωτό)

Τα κομμωτήρια όλης της χώρας παραμένουν κλειστά, λόγω κορονοϊού και πολλοί είναι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που κουρεύονται ή βάφουν τα μαλλιά τους στο σπίτι εν μέσω καραντίνας.

Ανάμεσα σε αυτούς ανήκει και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Ιωάννα Λίλη, ανέλαβε χρέη κομμώτριας και πήρε τα κατάλληλα σύνεργα και με τις συμβουλές ενός φίλου της κομμωτή, ξεκίνησε να κουρεύει τον αγαπημένο της αλλά και τον μικρό τους γιο.

Μάλιστα, η Ιωάννα Λίλη δε δίστασε να δημοσιεύσει και μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τη διαδικασία του κουρέματος.

«Φίλοι μου Καλημέρα-Χρόνια πολλά στους Εορτάζοντες σήμερα και στις Εορτάζουσες!!! Η καραντίνα θεωρώ, ότι έχει αναδείξει κρυφά ταλέντα-δεν πίστευα ότι το κατέχω-αλλά τα μαλλιά του Ζαγόρ και του Ζαγόρ junior είχαν μεγαλώσει πολύ.Μπορώ λοιπόν να πώ,ότι τα κατάφερα!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Λίλη.

Όπως θα παρατήσετε στα παρακάτω στιγμιότυπα, η ίδια τα κατάφερε πολύ καλά στο κούρεμα του Θοδωρή Ζαγοράκη και του γιου τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR