counter

Ιωάννα Λίλη: Δείτε φωτογραφίες από το party - έκπληξη στο Θοδωρή Ζαγοράκη

Ιωάννα Λίλη: Δείτε φωτογραφίες από το party - έκπληξη στο Θοδωρή Ζαγοράκη
Ιωάννα Λίλη: Δείτε φωτογραφίες από το party - έκπληξη στο Θοδωρή Ζαγοράκη

 

Διοργανώνοντας ένα ένα μοναδικό party - έκπληξη αποφάσισε να γιορτάσει την ονομαστική εορτή του συζύγου της η Ιωάννα Λίλη. Η όμορφη παρουσιάστρια οργάνωσε κάτω από άκρα μυστικότητα μια μεγάλη γιορτή σε αγαπημένο στέκι του Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Θοδωρή Ζαγοράκη  και φρόντισε να είναι όλοι εκεί.

Το μόνο πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει η Ιωάννα Λίλη ήταν ότι έπρεπε να βρει μια αφορμή για να πείσει τον σύζυγο της να πάνε για φαγητό στην αγαπημένη τους ταβέρνα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν είχε όρεξη να βγει και τότε η παρουσιάστρια επιστράτευσε τους δύο συμμάχους της, τα παιδιά τους. Όταν η Μαρία και ο Ιωάννης ζήτησαν από τον μπαμπά τους να βγουν έξω για φαγητό, εκείνος δεν τους χάλασε χατίρι.

Όταν έφτασαν στο μαγαζί, ο εορτάζων δεν έκρυψε την έκπληξη του. Οι γονείς του ζευγαριού, συνεργάτες του, αλλά και παλιοί συμπαίκτες του, όπως ο Άγγελος Χαριστέας με την σύζυγο του, ήταν εκεί.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News», οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί! Η Ιωάννα Λίλη είχε φροντίσει να δημιουργήσει ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με παιδικές φωτογραφίες του συζύγου της, σημαντικές στιγμές από την κοινή τους ζωή, αλλά και σπουδαίες αθλητικές επιτυχίες του, με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Euro το 2004.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR